banner564

Çerkez kupa istiyor

Ahmed Sami Topcan Kupası’nda Dumlupınar ile karşılaşacak olan Yenicami’de teknik patron Çağan Çerkez, hedeflerinin sezonu kupa ile kapatmak olduğunu belirtti

Çerkez kupa istiyor
banner598
A2 Süper Lig şampiyonu Yenicami ile A2 Birinci Lig şampiyonu Dumlupınar, 14 Mayıs Cumartesi günü Ahmed Sami Topcan Kupası’nı kazanmak için mücadele verecek. Lefkoşa Atatürk Stadı’nda oynanacak olan karşılaşma saat 17.00’da başlayacak. Bu önemli maç öncesi Vatan spor servisi olarak Yenicami A2 takımı teknik patronu Çağan Çerkez’in görüşlerini aldık.

“Kazanmaktan başka düşüncemiz yok”
Ahmed Sami Topcan Finali öncesi spor sitemize görüşlerini aktaran YAK A2 Teknik Direktörü Çağan Çerkez, “Sezonun son maçı. Güzel bir sezonun ardından A2 Süper Ligi’ni şampiyon olarak tamamladık. Sezon tamamlandıktan sonra çalışmalarımıza devam ettik. Rakibimizin şampiyonluğunu da kutluyoruz ve oynayacağımız kupa finali öncesi Dumlupınar’a büyük saygı duyuyoruz. Maça gelince sonuç olarak bir kupa finali ve kazanmaktan başka bir düşüncemiz yok. Sezonu kupa ile kapatma hedefindeyiz. Umarım hak edenin kazanacağı bir karşılaşma olur. Tüm futbol severleri maça bekliyoruz’’ şeklinde konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 13 Mayıs 2016, 10:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474