banner564

"Artık muhatabımız FIFA"

Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, dünyada hiçbir spor kulübünün tabanından destek almadan başarıya ulaşamayacağını, "Trabzonsporluyum" diyen herkesin takıma destek vermesi gerektiğini bildirdi.

banner598
Hacıosmanoğlu, Trabzonspor Dergisi'nde yayımlanan yazısında, geride bıraktıkları süre içerisinde radikal kararlar almak durumunda kaldıklarını, bunun en önemlisinin teknik heyetteki değişim olduğunu belirtti.
Büyük hedefler için büyük yatırımlar yaparak başladıkları sezonun geride kalan bölümünde önlerine çıkan tablonun bu değişimi gerekli kıldığını vurgulayan Hacıosmanoğlu, "Büyük beklentilerimizin olduğu Vahid Halilhodzic'le kolay olmayan bir karar alarak yollarımızı ayırdık. Bu kararın ardından hedefe ulaşma adına doğru bir isim olduğuna inandığımız Ersun Yanal'ı teknik direktörlük görevine getirdik. Kulübümüzün kültürünü ve beklentilerini iyi bilen Ersun Yanal'ın oluşturduğumuz kaliteli kadroyu daha efektif kullanabileceğine olan güvenimiz tercihimizde önemli rol oynamıştır" ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 17 Ocak 2015, 08:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473