banner564

Aslan, golcü avında

Galatasaray'da yabancı golcü arayışı devam ediyor. Sarı kırmızılı takım, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun raporu doğrultusunda çalışıyor

Aslan, golcü avında
banner598
Kadrosunu yabancı bir golcüyle güçlendirmek isteyen Galatasaray'da arayış sürüyor. Sarı kırmızılıların listesinde Gignac, Van Persie, Mandzukic ve Huntelaar var. Sarı kırmızılı yönetim transfer yaparken takım içindeki dengeleri bozmak istemiyor.
İlk olarak Marsilya'dan Gignac konusunda girişimde bulunan Galatasaray, Fransız oyuncunun düşünmek için süre istemesiyle beklemeye geçti. Gignac için yıllık 3 milyon Euro'yu gözden çıkaran sarı kırmızılılar, deneyimli golcünün sözleşmeye koydurmak istediği ek maddeleri değerlendiriyor.

Sneijder etmeni
Alternatif isimlere yönelen Galatasaray, Robin van Persie, Mandzukic ve Huntelaar için girişimde bulunacak. Özellikle Van Persie ve Huntelaar için Sneijder'in devreye girmesi beklenirken, yönetim takım içindeki mali dengeyi bozmamaya çalışacak. Bu nedenle golcü transferinde düşünülen futbolculara çok yüksek ücretlerin ödenmesi mümkün görünmüyor.

Güncelleme Tarihi: 13 Haziran 2015, 09:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474