banner564

Fenerbahçe düğmeye bastı

Fenerbahçe'de teknik direktörün belli olmasının ardından transferler için düğmeye basıldı. Başkan Yıldırım ve Terraneo görüşmeler yapmak için yurt dışına çıktı. Ada'dan gelen iddialar ise Obi Mikel, Robin van Persie ve Nani yönünde.

Fenerbahçe düğmeye bastı
banner598
Teknik direktörlük görevine Vitor Pereira'yı getiren Fenerbahçe transfere odaklandı. Transferleri kampa yetiştirip Şampiyonlar Ligi eleme maçlarına kadar takımı hazır hale getirmeyi planlayan Fenerbahçe'de çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Bu konu için Başkan Aziz Yıldırım ve Giuliano Terraneo yurt dışında görüşmeler yapmak üzere ülkeden ayrıldılar. Transfer yetkisini Terraneo'ya bırakan Aziz Yıldırım'ın da bu seyahate çıkması transferde büyük bir adımın gelmesi olarak yorumlandı. İngiliz basını ise Chelsea'den John Obi Mikel, Manchester United'dan ise Robin van Persie ve Nani isimlerinin Fenerbahçe'nin radarında olduğunu yazmaya devam ediyor.
Joel Campbell transferi ise hem yüksek maliyeti hem de Pereira'nın olumsuz raporu sonrasında dondurulmuş durumda. Kosta Rikalı oyuncunun transferi Real Sociedad lehine sonuçlanmak üzere. Sarı lacivertliler bu aşamada Genoa'nın Arjantinli oyuncusu Diego Perotti'yi de takip ediyor. Avrupa'daki ilk sezonunda dikkatleri çekmeyi başaran Perotti'nin hem İtalya Serie A, hem de Premier Lig'den de birçok talibi bulunuyor.

Güncelleme Tarihi: 13 Haziran 2015, 09:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473