banner564

Aslan sol bek arıyor

Ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek isteyen Galatasaray, önceliği transfere verecek

Aslan sol bek arıyor
banner598
Galatasaray'da transfer çalışmaları sürüyor. Yönetim, teknik direktörü Fatih Terim'in isteği doğrultusunda sol bek transferini bitirmek için yoğun çaba harcıyor. Gündemdeki isimler ise Juventus'tan Asamoah ve Marsilya'dan ayrılan Patrice Evra.
Ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek isteyen Galatasaray, önceliği sol beke verecek. Listenin ilk sırasında Juventus'tan Asamoah var.
Sarı kırmızılılar sezon sonunda sözleşmesi bitecek Ganalı oyuncu için İtalyan ekibiyle masaya oturacak. Asamoah için 1.5 milyon Euro'yu gözden çıkaran yönetim, anlaşma sağlanamazsa Ganalı futbolcuyu Haziran'da bonservis bedeli ödemeden kadroya katmayı planlıyor.

Evra önerisi
Sarı kırmızılılara alternatif olarak menajerler tarafından önerilen isim ise Patrice Evra. Bonservisi elinde olan 36 yaşındaki oyuncu için henüz karar verilmedi. Deneyimli futbolcu Marsilya'da oynarken taraftarlarla kavga ettiği için UEFA organizasyonlarından 8 ay
men edilmişti. Ocak'ta futbola dönmeye hazırlanan Evra'nın durumu, Asamoah transferine bağlı. 

Bir diğer isim Carole
Galatasaray'ın planları arasında, sezon başında Sevilla'ya kiralanan Lionel Carole de var. Bu sezon 5 lig ve 2 kupa maçına çıkan 26 yaşındaki oyuncu beklentileri karşılayamadı. Yönetim, sol bek adaylarından sonuç alamazsa İspanyol kulübüyle masaya oturup Carole'ü geri getirebilir.

Güncelleme Tarihi: 03 Ocak 2018, 12:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474