banner564

Sertifika verildi

DAÜ sinema ve televizyon öğrencileri onurlandırıldı

Sertifika verildi
banner598
Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) İletişim Fakültesi, Mor Salon’da gerçekleştirilen törende başarılı öğrenciler sertifikalarını aldı. 
Programa İletişim Fakültesi Dekan Vekili Doç. Dr. Agah Gümüş ve Sinema Televizyon Bölümü Başkanı Doç. Dr. Bahire Efe Özad’ın yanı sıra çok sayıda öğretim görevlisi ve araştırma görevlisi katıldı. 
Açılış konuşmasını yapan Bölüm Başkanı Doç. Dr. Özad, belge alan öğrencileri tebrik ederek, başarılarının devamını diledi. DAÜ İetişim Fakültesi Dekan Vekili Doç. Dr. Agah Gümüş de konuşmasında tüm öğrencileri tebrik etti.
Törene konuk olarak katılan, DAÜ İletişim Fakültesi mezunu ve İletişim Fakültesi öğretim görevlisi Emre Oskay bir konuşma yaptı. Oskay konuşmasında “Ben de sizler gibi bu sıralarda oturuyordum. Öğrenci iken not ortalamam çok iyiydi ve okulumuzun bütün imkânlarından faydalandım” dedi.
Mezun olduktan sonra sektörden tanıdığı insanlar olduğu için teklifler geldiğini, bir filmden teklif alarak kendini sektörde tanıttığını ifade eden Oskay, “Benim için en önemli şey daha iyisini nasıl yapabilirim konusu. İşlerimi yaparken dürüstlük ve ahlak ilkelerine çok dikkat ediyorum.” şeklinde konuştu. Emre Oskay’ın konuşmasının ardından  sertifika törenine geçildi.

Güncelleme Tarihi: 04 Ocak 2018, 10:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473