banner564

Atilla Topaloğlu anı maçı Efsane’nin

İlk yarısı G.Birliği’nin 2-0 üstünlüğü ile tamamlanan maçın ikinci yarısında GAÜ Çetinkaya bulduğu 3 golle maçtan galip ayrılmasını bildi

Atilla Topaloğlu anı maçı Efsane’nin
banner598
GAÜ Çetinkaya=3  G.Birliği=2  

HAKEMLER: Hüseyin Özkan-Hakan Gök-Sertan Alkın 
GAÜ ÇETİNKAYA: Cenk-H.Kayalılar(Tunç)-Ümitcan-Serhan-Serkan-Erdinç(Abbas)-Sercan(Muhammed)-B.Eko-Hermann(E.Sonay)-İ.Çıdamlı-Sidney(Faye) 
G.BİRLİĞİ: Ali-Sercan-Ertan(Sertan)-Emin(Engin)-Yusuf-Mehmet-Şenol-İbrahim(Sinan)-Yakubu-Emeka-Tom 
GOLLER: Dk.59 Hermann, dk.67 Emir(G.Birliği)(k.kalesine), dk. 86 Faye 
                 Dk.21 Ertan(pen), dk. 5+1 Emeka(G.BİRLİĞİ) 

Abdullah ZAİFOĞLU

Ülke sporuna büyük hizmetleri bulunan merhum Atilla Topaloğlu Gençler Birliği ile GAÜ Çetinkaya arasında oynanan anı maçıyla anıldı. 21. dakikada G.Birliği takımının kullandığı korner atışında Emir’in şutunda GAÜ Çetinkaya takımından Sercan’ın topu ceza alanında ellediği gerekçesiyle hakem penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan Ertan G.Birliği’ni 1-0 öne geçirdi.  
 45+1. dakikadaki G.Birliği’nden Ertan’ın kullandığı kornerde kafa ile Sercan’ın geriye aşırttığı topu iyi takip eden Emeka kafa ile topu boş kaleye yollayarak takımını 2-0 öne geçiren golü attı. İlk yarı bu skorla sona erdi. 
 59.dakikada gelişen GAÜ Çetinkaya atağında Hermann topla rakip ceza alanında iki rakibini geçtikten sonar yerden düzgün bir vuruşla topu ağlara yollayarak farkı 1’e indirdi. (1-2) 
 67. dakikada skora denge geldi. Bu dakikadaki GAÜ Çetinkaya atağında Faye’in ceza alanı içinden sert şutunda top üst direkten döndü. Dönen topu Emir kafa ile kalecisine vermek istedi. Ancak kaleci Ali topu kale çizgisini geçtikten sonar kontrol edince yan hakem santraya doğru koştu, orta hakem de golü verdi ve skor 2-2 oldu. 
 86. dakikada GAÜ Çetinkaya öne geçti. İ.Çıdamlı’nın güzel ortasında kaleci Ali’nin de hatalı çıkışını iyi değerlendiren Faye takımın 3-2 öne geçiren golü attı.  
 Az sonar maç da bu skorla sona erdi ve GAÜ Çetinkaya Atilla Topaloğlu anı maçını kazanan taraf oldu. 
 Maçı yöneten hakemlere plaketlerini Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanı Nazım Çavuşoğlu verirken, G.Birliği’ne kupasını Spor Dairesi Müdürü Hüseyin Cahitoğlu verdi. 
 Anı maçını kazanan GAÜ Çetinkaya’ya kupasını ise Başbakan Hüseyin Özgürgün ve merhum Atilla Topaloğlu’nun eşi birlikte verdi.

Güncelleme Tarihi: 14 Eylül 2017, 11:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473