banner564

Avantajı korumalıyız

Türk Ocağı ve Değirmenlik’ten sonra süper lig vizesi almak isteyen Binatlı, Hamitköy deplasmanına hazırlanıyor

Avantajı korumalıyız
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ

K-Pet Birinci Lig’de 44 puanla üçüncü sırada bulunan Binatlı Cumartesi deplasmanda oynayacağı Hamitköy maçından galibiyetle dönmeyi hedefliyor. 

Avantajlı durumdayız
Binatlı Teknik Direktörü Ahmet Soğukpınar Diyalog Gazetesi Spor Servisi’ne verdiği demeçte, süper lige yükselme adına avantajlı bir durumda olduklarını, bu avantajı ise sonuna kadar korumak istediklerini vurguladı.

İnançlıyız
Binatlı Teknik Direktörü Ahmet Soğukpınar camia olarak süper lige hazır olduklarını bununda takıma pozitif anlamda katkı olduğunu belirtti. Özellikle son iki haftaya bakıldığında çok iyi futbol oynadıklarını hatırlatan Ahmet Soğukpınar, son iki haftada tek sorunlarının gol olduğunu vurguladı.

Hamitköy galip gelmek istiyor
Yarın deplasmanda Hamitköy ile zor bir sınav vereceklerini hatırlatan Soğukpınar, Hamitköy’ün play-off oynama düşüncesinin olması adına kendilerini mağlup etmeleri gerektiğini aktardı. Hamitköy’ü geçip Yalova’nın puan kaybını açıkçası beklediklerini hatırlatan Ahmet Soğukpınar, puan farkıyla play-off’a başlamaları halinde ciddi bir avantajı ellerinde bulunduracaklarını sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 24 Nisan 2015, 09:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473