banner564

Ayağa kalkacağız

Ligin ilk devresini 9 puanla 13. sırada tamamlayan Gönyeli’de takviyler sonrası ümitler yeşermiş durumda

Ayağa kalkacağız
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ
Gönyeli’nin genç çalıştırıcısı Derviş Kolcu, takımın son durumu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, Gönyeli’nin gelen takviyeler sonrası kadro zenginliği açısından iyi noktaya geldiğini belirtti. Kupada macera aramayacaklarını da hatırlatan Derviş Kolcu, tek hedeflerinin bir an önce üst tarafa doğru yürümek olduğunu aktardı.

Puansız değiliz
Takımın çok iyi bir puana sahip olmasada 9 puanı bulunduğunu aktaran Derviş Kolcu, ligin tablosu açısından 9 puanın bile son derece önemli olduğunu aktardı. Biran önce bulundukları cendereden çıkmak istediklerini aktaran genç çalıştırıcı, yapılan kampın son derece verimli geçtiğine dikkat çekti. 
Takıma dahil edilen isimlere değinen Derviş Kolcu, genç oyuncu grubuna dahil ettikleri önemli isimler sonrası daha verimli hale geleceklerini belirtti. Yapılacak olan hazırlık ve kupa maçları ile lige iyi bir giriş yapmak istediklerine değinen Gönyeli Teknik Direktörü Derviş Kolcu, yapacakları hazırlık maçları sonrasında, Lefke ile kupa ikinci tur maçının ardından lige iyi bir giriş yapmak istediklerinin altını çizdi.

Tecrübesiz değiliz
Takıma devre arası dahil olan isimler sonrası güçlendiklerini hatırlatan Derviş Kolcu, tecrübe anlamında daha iyi noktaya ulaştıklarının altını çizdi. 
Reşat Nazlı’nın geri dönüşü, Baf Ülkü Yurdu’ndan Ertuğ, Binatlı’dan Okan Kibar, Göçmenköy’den Sabri ve Mustafa Salman ile birlikte, Yalova kalecisi Mustafa Dağman, son olarak Çağakan ile takımı bir anlamda yenilediklerini belirten Kolcu, mevcut kadronun daha zengin bir hale geldiğini söyledi. Girne kampı sonrası uyum ve tanıma aşamasını geride bıraktıklarını hatırlatan Kolcu, hazırlık maçları sonrası daha net ve sağlıklı hamleler yapabileceklerini vurguladı.

Yönetim inançlı
Sanlı başkan nezaretinde yönetimin son derece verimli ve özverili çalıştığını da belirten Gönyeli Teknik Direktörü Derviş Kolcu, camiada inancın takıma pozitif yansıdığını bu nedenle ellerinden gelen çabayı gösterip, takımı hak ettiği yere getireceklerini akatardı. 
Yönetimin özveri yanında doğru işler yaptığına da inandığını aktaran Kolcu, hazırlık dönemini verimli geçirip, ligin başlamsını bekleyeceklerini sözlerine ekledi. 

Güncelleme Tarihi: 19 Ocak 2016, 09:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474