banner564

Ayın ödülleri verildi

Diyalog Gazetesi ile İpekay iş birliğinde organize edilen Nivea men ayın başarılıları ödüllerini aldı

Ayın ödülleri verildi
banner598

Diyalog Gazetesi ile İpekay iş birliğinde organize edilen ve her ay düzenlenen K-Pet Birinci Ligi’nde Nivea Men ayın başarılıları ödülleri düzenlenen törenle verildi. 

Diyalog Gazetesi Spor Servisi tarafından Kasım ayı içerisinde gösterdiği başarılı performans ile ayın antrenörü seçilen Düzkaya antrenörü Ahmet Sakallı, ayın futbolcusu seçilen Hamitköy futbolcusu Muhammet ve ayın hakemi seçilen Hüseyin Eyyüpler ödüllerini düzenlenen törenle aldı. 

Eyyüpler’e ödülünü Oben verdi
K-Pet Birinci Ligi’nde Kasım ayı içinde yönettiği maçlarda başarılı bir performans ortaya koyan Hakem Hüseyin Eyyüpler başarılı bir performans çizdi. Yönettiği maçlarda çaldığı düdükler ve verdiği kararlarla herkesin takdirini topladı. Eyyüpler’e ödülünü KTSYD Başkanı Çelen Oben verdi.

Kahraman ödülünü Ünalmış’tan aldı
Ligde aldığı üst üste galibiyetlerle üçüncü sıraya yükselen Düzkaya’da teknik direktör Kılıçali Kahraman takım üzerinde etkisini de gösterdi.
Takımını motive ederek son üç maçta üçte üç yapan Düzkaya’da Kılıçali Kahraman ayın ödülüne layık görüldü. Kahraman ödülünü Diyalog Gazetesi spor yazarı Beyzade Ünalmış’tan aldı.

Muhammet’e ödülünü Zaifoğlu verdi
Hamitköy’de ortaya koyduğu performans ile takımıına büyük katkı koyan Muhammet Hamitköy taraftarlarının da büyük takdirini topladı.
Muhammet ayın ödülünü Diyalog Gazetesi spor müdürü Abdullah Zaifoğlu’ndan aldı. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473