banner564

Hedef 3 puan

Ligdeki ilk galibiyetini geçen hafta alan Gençlerbirliği bu hafta oynayacağı Gönyeli maçına hazırlanıyor

Hedef 3 puan
banner598

İlk galibiyetini geçtiğimiz hafta Binatlı deplasmanında alarak altın değerinde 3 puanın sahibi olan Gençler Birliği bu hafta oynayacağı Gönyeli maçı için hazırlıklarını sürdürüyor. 
Alınan galibiyetten sonra takımın moral ve motivasyon seviyesinin yükseldiğini belirten Salih Sakallı, iyi çalıştıklarını söyledi. Sakat oyunculardan Mustafa Çizyo, Martins ve İbrahim Köse’nin tedavilerine devam ettiklerini belirterek hangi oyuncuları kullanabileceklerine bakacaklarını sözlerine ekledi.

Oyunculara Tebrik
Son oynanan Binatlı maçına takımın kötü başlamasına rağmen sahaya büyük bir karakter koyduğunu ve varını yoğunu koyarak kazanmak için uğraştığını söyleyen Salih hoca tüm oyuncu grubunu tebrik etti.

Gönyeli Maçı
İlk devrede oynayacakları son iç saha maçı olan Gönyeli karşısısında kazanmak istediklerini ve hazırlıklarını ona göre yaptıklarını vurguladı.

Genç Oyuncular
 Genç oyuncuları yetiştirme ve geliştirme konusunda çok önemli bir isim olan Salih hoca, takımdaki genç isimler Ahmet Kara, Berk ve Hasan’ın performanslarından memnun olduğunu ve ilerleyen dönemde adlarından söz ettirebilecek potansiyelde olduklarını söyledi.

Camiaya Mesaj
İskele’nin ilçe olduğunu ve büyük bir potansiyel taşıdğını belirten Salih hoca, takımı tüm destekleyenlerden maddi ve manevi canını dişine takan futbolcu arkadaşlara sahip çıkmalarını beklediğini vurguladı. Bu haftaki karşılaşmada takımın taraftalara da ihtiyacı olduğunu söyleyen deneyimli teknik adam tüm İskele halkını maça davet etti. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473