banner564

Babası imza parası istedi

Ahmet Nur Çebi, Diego Ribas'ın neden transfer edilmediğini açıkladı

Babası imza parası istedi
banner598
Beşiktaş Futbol Şubesi Sorumlusu Ahmet Nur Çebi, bu sezon şampiyon olacaklarını iddia etti. Diego Ribas'ın transferini babasının imza parası istemesi nedeniyle gerçekleşmediğini belirten Çebi, Ben Arfa ile anlaşmalarına rağmen Bilic'in Sosa'yı tercih ettiğini ifade etti.
Ahmet Nur Çebi, takımının geçen sezondan çok daha iyi durumda olduğunu ifade etti. Çebi, "Futbolcularımızda geçen sezonki rehavet havası yok. Aşırı bir disiplin içindeler.  Şampiyonluk bu sene bizim olacak" dedi.
İngiliz defans oyuncusu Joleon Lescott ile anlaştıklarını ancak futbolcunun eşi nedeniyle transferin gerçekleşmediğini belirten Çebi, Diego transferinin perde arkasını anlattı. Çebi, "Biz görüşmelerimizi sürdürürken babası menajerler aracılığıyla Fenerbahçe ile de temasa geçmiş. Menajerler, Diego’nun babasını ve Fenerbahçe’yi kullanarak bizden çok yüksek imza parası istediler. Biz 500 bin euro önerdik. Ertesi gün Fenerbahçe transferini duyurdu" diye konuştu.
Ahmet Nur Çebi, Fransız futbolcu Hatem Ben Arfa ile de anlaşma sağladıklarını ancak Slaven Bilic'in isteği doğrultusunda Jose Sosa'yı transfer ettiklerini söyledi.

Güncelleme Tarihi: 09 Eylül 2014, 08:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473