banner564

Bruno Alves seferberliği

Fenerbahçe, Trabzonspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürürken, portekizli yıldızın karşılaşmada forma giyip giyemeyeceği henüz kesinleşmedi

Bruno Alves seferberliği
banner598
Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında deplasmanda Trabzonspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürürken, Bruno Alves'in bu karşılaşmada forma giyip giyemeyeceği henüz kesinleşmedi. Ancak teknik ekip, bu mücadelede Portekizli stoperden faydalanmak istiyor.
Süper Kupa’daki Galatasaray maçında sakatlanarak Karabükspor karşısında forma giyemeyen Bruno Alves'in tedavisinde önemli bir aşama kaydedildi. Portekizli savunmacı, Trabzonspor maçına 1 haftadan az bir süre kala özel tedavi ve çalışma programını sürdürüyor.  Alves milli maçlar için verilen arayı da tedavi süreciyle geçirmişti. Ancak tecrübeli oyuncu bu maça kadar yüzde yüz hazır hale gelmezse riske edilmeyecek. Bruno Alves oynarsa formayı Kadlec'ten alacak ve savunmada Bekir ile birlikte görev yapacak. Aksi durumda Karabükspor maçında olduğu gibi Kadlec-Bekir ikilisi forma giyecek.

Kilit isim Cardozo
Teknik ekibin Bruno Alves ısrarının arkasındaysa Oscar Cardozo ismi gizli... Alves ve Cardozo daha önce Portekiz Ligi'nde 6 kez karşı karşıya geldi. Bu maçlarda Cardozo 2 kez fileleri havalandırırken, Bruno Alves de 1 gol attı. Bruno Alves'in Cardozo'yu yakından tanımasını bir avantaj olarak gören Fenerbahçe teknik ekibi, Portekizli oyuncuyu bu maçta oynatarak rakibin önemli bir hücum silahına önlem almak istiyor.

Güncelleme Tarihi: 09 Eylül 2014, 08:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474