banner564

Baf sıkı çalışıyor

Maddi sıkıntıları aşmaya çalışan Baf Ülkü Yurdu, kampı kendi tesislerinde gerçekleştirecek

Baf sıkı çalışıyor
banner598

 K-Pet Süper Lig’in batı bölgesi ekiplerinden Baf Ülkü Yurdu yeni sezon hazırlıklarına sıkı şekilde devam ediyor.

Haftayı 5 antrenmanla tamamladık
Baf Ülkü Yurdu teknik direktörü Kemal Yürekli, bu hafta bayram haftası olması nedeniyle üç gün tek, iki gün de çift antrenman yaptıklarını ve haftayı 5 antrenmanla eksiksiz kapadıklarını söyledi.

Üçüncü yabancıyı arıyoruz
Kemal Yürekli, transfer çalışmalarının yabancı konusunda devam ettiğini belirterek “üçüncü yabancı oyuncuyu arıyoruz. İstediğimiz gibi uygun fiyata bir yabancı bulabilirsek alacağız” diyerek ekonomik duruma göre hareket etmeleri gerektiğini vurguladı.

Yerli transfer olmayacak 
Yürekli, yerli transfer konusunda “büyük ihtimalle başka yerli transfer olmayacak” derken yerli transfer piyasasının çok yüksek olduğunu ve bir oyuncu ile görüşmelerinin devam ettiğini ancak büyük ihtimalle de anlaşma sağlayamayacaklarını söyledi.

Pazartesi sağlık kontrolü, Salı kamp
Ekonomik sıkıntıların kendilerini de etkilediğini kaydeden Baf Ülkü Yurdu teknik direktörü Kemal Yürekli, kampı kendi tesislerinde yapacaklarını söyleyerek “Pazartesi sağlık kontrolü sonrasında öğleden sonra antrenman yapacağız. Salı gününden Cuma’ya kadar sabah kahvaltısını kendi tesislerimizde takım halinde yaparak günde çift antrenmanla hazırlanacağız” dedi.

Hedef geçen yılki başarıyı yakalamak
Kemal Yürekli, bu sezon ligin çetin geçmesini beklediklerini kaydederek “hedefimiz geçen yılki başarıyı yakalamak. İlk 10 takım içinde olacağız. Çalışmalarla ve motivasyonla ilk altı takım arasına girmeyi de zorlayacağız” dedi. 

Bugün hazırlık maçı
Hazırlıklarını sürdüren Baf Ülkü Yurdu bugün Üner Berkalp anısına Doğan Türk Birliği ile bir hazırlık maçı oynayacak. Güzelyurt Üner Berkalp Stadı’nda oynanacak hazırlık maçı saat 17.30’da başlayacak. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474