banner564

Güvencemiz millet

26 Ağustos Zafer Haftası ve Malazgirt Zaferi nedeniyle mesaj yayımlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye’ye yönelik ekonomik saldırıya değindi:

Güvencemiz millet
banner598

 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 26 Ağustos Zafer Haftası ve Malazgirt Zaferi'nin yıldönümü dolayısıyla iki ayrı mesaj yayımladı. Erdoğan mesajında, " Ekonomik saldırılara karşı en büyük güvencemiz milletimizin azmi" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 26 Ağustos Zafer Haftası ve 26 Ağustos Malazgirt Zaferi'nin yıldönümü dolayısıyla yayımladığı mesajlarda şunları ifade etti: 
 “Anadolu’nun ebedi vatanımız olmasını sağlayan Malazgirt Zaferi’nin kazanıldığı ve istiklal mücadelemizin önemli bir dönüm noktası olan Büyük Taarruz’un zaferle sonuçlandığı Ağustos ayının son haftasını, büyük bir gururla Zafer Haftası olarak kutluyoruz.  Aziz milletimizin Malazgirt’te 1071’de başlattığı şanlı yürüyüş, karşılaşılan tüm zorluklara rağmen kazanılan zaferlerin ardından, Cumhuriyetimizin kuruluşuyla taçlanmıştır. 
30 Ağustos, “Ya istiklal ya izmihlal” tercihiyle baş başa kalan bir milletin, neleri başarabileceğinin, bağımsızlık ve onuru için neleri göze alabileceğinin tüm dünyaya ilanı olmuştur. 
Gerek 15 Temmuz gecesinde gösterilen kahramanlık, gerekse ekonomik ve siyasi bağımsızlığımıza yönelik saldırılar karşısında sergilenen birlik ve beraberlik, milletimizin kendi iradesine ve istikbaline sahip çıkma kararlılığını sürdürmekte olduğunu açıkça ortaya koymaktadır. 
Bugün de Türk ekonomisine yönelik saldırıları göğüslerken en büyük güvencemiz, milletimizin her bir ferdinin bağımsızlığına, vatanına, geleceğine sahip çıkma hususundaki azim ve kararlığıdır. 
Bu düşüncelerle26 Ağustos Zafer Haftası ve Malazgirt Zaferi’nin yıldönümünde, büyük komutan Sultan Alparslan’ı ve aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle yad ediyor; tüm vatandaşlarımı en kalbi duygularımla selamlıyorum.”
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473