banner564

Baf sıkı çalışıyor

Yeni sezona yönelik çalışmaları doğrultusunda Batı temsilcisi Baf Ülkü Yurdu salonda sıkı bir şekilde hazırlanıyor

Baf sıkı çalışıyor
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ
İyi bir kadro kurma yanında yeni sezonda ligin zirvesini hedefleyen Batı temsilcisi Baf Ülkü Yurdu salon çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Teknik Direktör Derviş Kolcu nezaretinde çalışmalarını sürdüren Baf Ülkü Yurdu takımında oyuncuların istekli ve arzulu oluşu ise gözlerden kaçmıyor.

Başarıya endeksliyiz
Derviş Kolcu Diyalog Spor Servisi’ne verdiği demeçte bu sezon başarıya endeksli bir takım kuracaklarını bu doğrultuda ise planların istenildiği gibi devam ettiğini belirtti. Yeni sezona yönelik çalışmalarını 3 grup halinde salon çalışmaları ile sürdürdüklerini aktaran Derviş Kolcu, oyuncularının istekli oluşlarının ise ilerisi adına önemli olduğunu belirtti. İç transferde 3 oyuncu haricinde pürüz olmadığını aktaran Derviş Kolcu dış transferi ise bir an önce bitirmeyi hedeflediklerini vurguladı.

Bilal’ı istiyoruz
Takımda son günlerde çıkan huzursuzluk konusunun ise her takımda yaşanabileceğini aktaran Derviş Kolcu, takımdan ayrılmak isteyen her oyuncunun ise önünün açık olduğunu aktardı. Takıma dahil edilen isimler yanında Bilal’ı da dahil etmek istediklerini aktaran Derviş Kolcu, Bilal’ın aralarına katılması durumunda ciddi anlamda katkı görebileceklerini belirtti. Baf Ülkü Yurdu yönetiminin yeni sezon öncesi inanılmaz özverili çalıştığını da aktaran Derviş Kolcu, bu camiada olmaktan dolayı ise kendini şanslı bulduğunu vurguladı.

Sezon açılışı 22 Temmuz
Sezon açılışını 22 Temmuz olarak belirlediklerini aktaran Derviş Kolcu, bu tarihten itibaren ise sıkı bir tempoya gireceklerini belirtti. 30 Ağustos – 5 Eylül arası ise yurt içi kampı yapacaklarını aktaran Kolcu, bu sezon ligin zor olacağını Baf Ülkü Yurdu olaraksa zirveyi zorlayacaklarını sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 18 Temmuz 2015, 09:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473