banner564

Bağcıl evinde hüsran yaşadı

K-Pet Süper Ligi’nde galibiyet hedefleyen iki takımın karşılaşmasında gülen taraf Cihangir oldu

Bağcıl evinde hüsran yaşadı
banner598
YER: Bostancı Yakup Özorun Stadı. 
HAKEMLER: Serhan Şimşek-Cemal Sakallı-Hüseyin Eyyüpler 
B.BAĞCIL: Türkkan, Devrim, Ahmet(Zekai dk.61), Kadir, İsmail(Zihni dk.90+4), Kaan, İ.Çıdamlı, Raif, Amani, Eric, Sabri.                                                              CİHANGİR: Raif, Ertan, Turgut, Özgür(Eser dk.57), Burak, H.Yaşınses(Ali dk.84), Osman(Mikail dk.72), Mete, Fırat, Chibozor, Yannich
GOLLER: Dk.13 İ.Çıdamlı, dk 55 Kadir (pen)(B.Bağcıl), Dk.33 Mete, dk. 43 Burak, dk.51 Chibozor(Cihangir)

Abdullah ZAİFOĞLU
K.Pet Süper Lig’de ikinci yarının ilk maçında B.Bağcıl ile Cihangir takımları karşılaştı. Karşılaşmada gülen taraf deplasman takımı Cihangir oldu.
8.dakikada gelişen Cihangir atağında H.Yaşınse’sin ceza alanı dışından yaptığı aşırtma vuruşta kaleci Türkkan üst direğin hemen altında topu tokatlayarak kornere attı.
10. dakikada  Raif’in pasında İ.Çıdamlı’nın çok yakın mesafeden vuruşunda kaleci Raif başarılı oldu.
13.dakikada B.Bağcıl öne geçti. Bu dakikada gelişen atakta Devrim’in pasında İ.Çıdamlı’nın vuruşunda kaleci Raif’in müdahalesine rağmen top ağlara gitti ve B.Bağcıl 1-0 öne geçti.       28.dakikada Raif’in pası ile Cihangir ceza alanına giren İsmail’in vuruşunda top uzak direk dibinden dışarı gitti.
33.dakikada skora denge geldi. Gerilerden atılan uzun topta Mete Ahmet’in hatalı çıkışını affetmedi ve ceza alanına girdiği anda sert ve isabetli bir vuruş yaparak skoru 1-1 yaptı.
51.dakikada fark 2’ye çıktı. Yannig’in ara pasında Chibozor rakibi İsmail ile girdiği ikili mücadelede topa istediği gibi vuramamasına rağmen top yan direğe de çarparak ağlara gidince Cihangir 3-1 öne geçti.
 64.dakikada B.Bağcıl’dan Raif’in 20 metreden sert şutunu kaleci Raif ayni güzellikte kornere attı.
 66. dakikada yine Raif vurdu, Cihangir kalecisi Raif bir kez daha topu kornere gönderdi. 85. dakikada Cihangir takımından Mikail Amani’yi ceza alanı içinde düşürünce hakem penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan Kadir skoru 2-3 yaptı. 
Geriye kalan dakikalarda başka gol olmayınca Cihangir zorlu deplasmandan 3 puanla dönen takım oldu. 
Maçın son dakikasında rakibi ile girdiği ikili mücadelede yerde kalan İsmail’in kolu kırıldı ve ambulansla hastahaneye kaldırıldı. A-2 gençler maçı 1-1 sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 25 Ocak 2015, 09:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474