banner564

Bankalarda ikinci hafta heyecanı

Aykut Z. Müderrisoğlu anısına düzenlenen “Bankalar Arası Halı Saha Futbol Turnuvası”nın ikinci hafta maçları, bugün başlıyor

Bankalarda ikinci hafta heyecanı
banner598
Aykut Z. Müderrisoğlu anısına Türk Bankası tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen “Bankalar Arası Halı Saha Futbol Turnuvası”nın ikinci hafta maçları bugün başlıyor. A grubunda oynanacak maçlarda Kooperatif Merkez Bankası ile Creditwest Bank, Limasol Türk Kooperatif Merkez Bankası ile Türkiye Halk Bankası karşılaşacak. 

Dokuz takım kayıpsız 
Göçmenköy Halı Sahası’nda bu yıl 11’incisi düzenlenen turnuvanın ilk hafta maçları sonunda üç grupta dokuz takım yoluna kayıpsız devam ediyor. A grubunda Türkiye Halk Bankası, Creditwest Bank ve Limasol Türk Kooperatif Bankası ilk haftayı üçer puanla kapatan takımlar oldu. B grubunda ise ilk hafta iki maç yapan iki takımdan biri olan Türk Bankası haftaya altı puanla başlayacak. Bu grupta Türkiye Garanti Bankası ve Novabank’ın üçer puanı bulunuyor. C grubunda ise KKTC Merkez Bankası, Türkiye İş Bankası ile Şekerbank, turnuvaya üçer puanla başlayan diğer takımlar oldu. 

Bugün iki maç
Bankalar Arası Halı Saha Futbol Turnuvası’na bugün yapılacak iki karşılaşma ile devam edilecek. Göçmenköy Halı Sahası’nda oynanacak maçların programı şöyle: 
Saat 19.00: Kooperatif Merkez Bankası-Creditwest Bank
Saat 20.00: Limasol Türk Kooperatif Bankası-Türkiye Halk Bankası

Güncelleme Tarihi: 08 Eylül 2015, 08:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473