banner564

Rota Belgrad ve İstanbul

Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı Yakın Doğu Melekleri, Sırbistan’ın Zlatibor kentindeki kampın ilk bölümünün ardından Belgrad’a geçti

Rota Belgrad ve İstanbul
banner598
Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı’nın Sırbistan’ın Zlatibor kentindeki kampının sona erdiği ve kafilenin Belgrad’a geçti.

Yakın Doğu Melekleri’nin hazırlık maçında ilk rakibi Partizan 
Belgrad’da sezonun ilk hazırlık maçına çıkacak olan takımın rakibi Sırbistan’ın Partizan Kadın Basketbol takımı olacak. 
Yarın İstanbul’a dönecek olan takım, İstanbul’da 10 Eylül’de İstanbul Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı ile 11 Eylül’de ise Beşiktaş Kadın Basketbol Takımı ile karşılaşacak. 

İlker Gözeneli: İlk hazırlık maçı için heyecanlıyız
Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı Teknik Koordinatörü İlker Gözeneli, Sırbistan kampında takım olarak iyi bir kamp dönemi geçirdikleri ve oyuncuların bireysel olarak kendilerini geliştirdiklerini belirterek “Sırbistan kampında takım olabilme adına çok büyük yol aldığımızı düşünüyorum. Oyuncularımızın kendi kondisyonlarını geliştirmeleri dışında hem hücumda hem de savunmada sezon boyunca kendilerinden neler istediğimizi, hangi prensipleri benimsediğimizi anladılar. Her oyuncumuz pozisyonununda çok değerli ve başarılı; biz de teknik kadro olarak bu başarılı oyunculardan başarılı bir takım oluşturmaya çalışıyoruz. Bu anlamda Zlatibor kampı çok iyi geçti. İdmanlarda ısrarla tekrarladığımız 5x5’ler, geçiş oyunları ve çeşitli taktiksel savunma hamlelerini takım iyice içselleştirdi. Birbirlerinin oynama tarzına alıştılar, takım hızlıca nerede ne yapacağını bilir duruma geldi” dedi. Belgrad’da oynayacakları ilk hazırlık maçına da değinen Gözeneli, “Belgrad Partizan’ın evi, baktığınız zaman ilk hazırlık maçımıza deplasmanda çıkıyoruz; sezonun ilk maçı için bir basketbol ekolü olan Partizan çok ciddi bir sınav olacak. Partizan takımı Sırbistan Kadın Basketbol Birinci Ligi’nde ve Adriyatik Ligi’nde oynayan deneyimli ve başarılı bir takım. İlk rakibimizin böyle bir takım olmasına aslında sevindik, kendimizi ne kadar geliştirdiğimizi daha iyi anlayabileceğiz. Partizan maçı sonrası hiç ara vermeden İstanbul Üniversitesi ve Beşiktaş Kadın Basketbol takımları ile karşılaşacağız; bu da bize ligdeki mücadelede kendimizi nasıl geliştirebileceğimizi gösterecek” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 08 Eylül 2015, 08:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474