banner564

Başakşehir'den kritik galibiyet

Avrupa kupalarına katılma mücadelesi veren Başakşehir, Mahmut Tekdemir, Visca ve Sedat Ağçay’ın golleriyle Çaykur Rizespor'u 3-1 yenerek haftayı 3 puanla kapattı

Başakşehir'den kritik galibiyet
banner598
Spor Toto Süper Lig’de Avrupa kupalarına katılma mücadelesi veren İstanbul Başakşehir sahasında Çaykur Rizespor ile karşılaştı.
Başakşehir, Mahmut Tekdemir, Visca ve Sedat Ağçay’ın golleriyle Çaykur Rizespor’u 3-1 mağlup etti. Ev sahibi takım bu galibiyetle puanını 47’ye çıkartırken, ligde üst üste ikinci yenilgisini alan Çaykur Rizespor ise 28 puanda kaldı.
Karşılaşmaya daha etkili başlayan Başakşehir, 27. dakikada Mahmut Tekdemir’in attığı golle 1-0 öne geçti. İlk yarının kalan dakikalarında iki takım da son vuruşlarda başarılı olamadı ve ev sahibi Başakşehir soyunma odasına 1-0 üstün gitti.
İkinci yarıda rakip kaleye daha fazla gelmeye başlayan Çaykur Rizespor, 67. dakikada Kweuke’nin rakip fileleri havalandırmasıyla skoru 1-1’e getirdi. Bu dakikadan sonra Çaykur Rizespor kalesine daha etkili giden Başakşehir, Visca’nın golüyle yeniden öne geçti: 2-1.
Daha fazla risk alarak ileri çıkmaya başlayan Çaykur Rizespor’un savunmada verdiği açıkları iyi değerlendiren Başakşehir, 88. dakikada Sedat Ağçay’ın kaydettiği golle farkı 2’ye çıkardı.
Kalan sürede başka gol olmazken, Başakşehir sahadan 3-1’lık skorla galip ayrılarak hanesine 3 puan yazdırdı.

Güncelleme Tarihi: 20 Nisan 2015, 09:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473