banner564

Başarı için döndüm

İmza töreninde basın mensuplarına "Merhaba" diyen Halilhodzic, Trabzonspor’daki hedeflerini anlattı

Başarı için döndüm
banner598
Trabzonspor ile 2 yıllık sözleşme imzalayan Vahid Halilhodzic, birçok kulüpten yüksek ücretlerde teklif aldığını belirterek Trabzonspor'a verdiği sözün herşeyin önünde olduğunu söyledi. Kendisine yönelik eleştirilerin olacağını dile getiren Boşnak teknik adam medyaya göndermede bulundu.
Trabzonspor'da 8 sene önce görev aldığını dile getiren Halilhodzic, "O dönemde İbrahim başkana bir sözüm vardı. Dünya Kupası'ndan sonra birçok teklif aldığım doğru. Eğer başka yere gitmiş olsaydım kendi vicdanım rahat olmayacaktı çünkü yalan söylemiş olacaktım. İkinci bir defa sizle çalışmak için geldim. İyi bir iş çıkarmaya, Trabzonspor'a başarılar kazandırmaya geldim" diye konuştu.

İlk direktif medyaya; "eleştiri saldırıya dönüşürse..."
Kendisine yapılan eleştiriler olacağını, bunun da doğal olduğunu anlatan Halilhodzic, medyaya bir gönderme bulundu ve şu ifadeleri kullandı:
"Benim için bu sorun değil. Benim en büyük kaygım, endişem Trabzonspor'un iyi neticeler alması. Sizlerle profesyonel ilişki içinde olmak ve düzgün iş ilişkisi içinde olmak istiyorum. Her türlü eleştiri ve görüşlerinizi kabul edeceğim, bu son derece normal, demokratik ülkede yaşıyoruz ama eleştiriler belli sınırın dışına çıkarsa, hakarete, yalana, aileme saldırıya dönüşürse o zaman olay farklı bir boyuta dönüşür. Böyle bir durumda da her şey değişir.
Arkadaşım, dostum İbrahim başkanla tekrar bir araya gelmekten çok memnunum. Dünden hatta bu sabahtan bu yana çalışmamızı daha da iyileştirmek için ne gibi şeyler yapmam gerektiği konusunda epeyce şeyler gördüm. Çalışmaktan hiçbir şekilde korkmuyorum, bu her yerde böyle. Taraftarlarla birlikte geldiğim günden bu yana gösterdiğiniz teveccühten dolayı teşekkür ediyorum. Üzerime düşeni yapmaya gayret edeceğim. Trabzonspor'un da iyi bir sezon geçirmesi için elimden geleni yapmaya gayret göstereceğim."
Mehmet Ali Yılmaz Tesislerindeki imza töreninde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Halilhodzic, Fransa'nın Monaco takımından 5 milyon euroluk teklif alıp almadığına yönelik bir soru üzeri, "Birçok teklif aldım. Gerek Avrupa kulüpleri gerekse Avrupa'nın bazı ülkelerinden milli takımı çalıştırmam konusunda teklifler geldi. Hatta ABD'den teklif geldi. Şimdi artık bunlar için konuşmak istemiyorum. Trabzonspor'a geldim ve çalışmak istiyorum" ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 16 Temmuz 2014, 08:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473