banner564

Başarılılar ödüllerini aldı

Diyalog Gazetesi ile İpekay iş birliğinde organize edilen Breathe Right ödülleri verildi

Başarılılar ödüllerini aldı
banner598

 Diyalog Gazetesi ile İpekay iş birliğinde organize edilen Breathe Right ödülleri dün düzenlenen törenle verildi. 

Diyalog Gazetesi Spor Servisi tarafından 23. haftanın antrenörü seçilen BÜY Teknik Direktörü Kemal Yürekli, haftanın futbolcusu seçilen Merit Alsancak Yeşilova futbolcusu İrfan Özbay,  haftanın genç yeteneği seçilen Esentepe U21 futbolcusu Onur Özbilgül ve haftanın hakemi seçilen Emre Öztaşlı ödüllerini düzenlenen törende aldı. 

Emre Öztaşlı ödülünü Oben’den aldı
Gençlik Gücü – Mağusa Türk Gücü maçında doksan dakika boyunca yardımcıları ile uyumu oldukça iyiydi. Görev paylaşımındaki dengeyi ve saha içerisindeki verdiği kararlarla birlikte, oyuncularla olan diyaloğu da iyi koruyan Emre Öztaşlı, yirmi üçüncü hafta karşılaşmasında başarılı bir maç yönetti. Öztaşlı’ya ödülünü KTSYD Başkanı Çelen Oben verdi.

İrfan Özbay ödülünü Paşa’dan aldı 
Merit Alsancak Yeşilova’nın file bekçisi İrfan Özbay, Gönyeli karşısında alınan galibiyette yaptığı kurtarışları ile maçın adamı oldu. İrfan’a ödülünü İpekay satış müdürü Mehmet Paşa verdi.

Kemal Yürekli ödülünü Ünalmış’tan aldı
Ligde sıkıntılı günler geçiren Baf Ülkü Yurdu, Girne halk Evi deplasmanında galip gelirken, takımını maç öncesi ve maç içerisinde ayakta tutmayı başaran Kemal Yürekli alınan galibiyetin mimarı oldu. Yürekli ödülünü Diyalog Gazetesi spor yazarı Beyzade Ünalmış’tan aldı.

Onur Özbilgül’e ödülünü Erdağ verdi 
Esentepe’nin genç file bekçisi Onur, son dönemdeki performansını Cihangir maçında da sürdürerek maçın kazanılmasında ön plana çıkan isim oldu. Başarılı kaleci ödülünü İpekay İthalat müdürü Ayşe Aydın Erdağ’dan aldı. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474