banner564

İranlı misafirler, Nevruz Bayramını Merit Royal & Premium Hotel’de kutladı

Jaafari kardeşler coşturdu

İranlı misafirler, Nevruz Bayramını Merit Royal & Premium Hotel’de kutladı
banner598

 Doğanın uyanışı ve bahar gelişi olarak bilinen Nevruz bayramlarını fırsat bilerek Merit Royal & Premium Hotel’e gelen İranlı misafirler, kendileri için özel olarak düzenlenen etkinlikte, doyasıya eğlenme imkânı buldu. İran popunun en ünlü şarkıcılarından olan Jaafari kardeşler muhteşem sesleri ve şarkılarıyla coşan konuklar, unutamayacakları bir gece yaşadı.

2003 yılında İran asıllı Amerikalı pop şarkıcısı Kamran Jaafari ile kardeşi Hooman Jaafari tarafından , İran'ın tanınmış bir müzik grubu olan Black Cats grubuna bağlı olarak kurulmuştur. 2008 yılında İranlı pop şarkıcısı Ebi ile ortak bir stüdyo albümü çıkaran Jaafari kardeşler şöhret basamaklarını hızla tırmanmaya başladı.
Kadın hayranlarının çığlıkları arasında sahneye çıkan Kamran & Hooman, Kuzey Kıbrıs’ta böylesi bir ilgiyle karşılaştığı için çok mutlu olduklarını söyledi. Özellikle hareketli parçalarında gösterdikleri dans performanslarıyla büyük alkış alan Kamran & Hooman, hayranlarının da yerlerinde durmalarına müsaade etmedi. Gecenin sonunda bol bol hatıra fotoğrafı çektiren Jafari kardeşler, “Merit Royal & Premium Ailesine sonsuz teşekkürlerini ileterek” sahnelerini tamamladı. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474