banner564

Başarılılar ödüllerini aldı

Diyalog Gazetesi ile İpekay iş birliğinde organize edilen Breathe Right ödülleri dün verildi

Başarılılar ödüllerini aldı
banner598

 Diyalog Gazetesi ile İpekay iş birliğinde organize edilen Breathe Right ödülleri dün düzenlenen törenle verildi. 

Diyalog Gazetesi Spor Servisi tarafından 6. haftanın antrenörü seçilen Yenicami Teknik Direktörü Sedat Devecioğlu, haftanın futbolcusu seçilen Gönyeli futbolcusu Talat Dağer, haftanın genç yeteneği seçilen Baf Ülkü Yurdu U-21 futbolcusu Berk Şen ve haftanın hakemi seçilen Mustafa Öztugay ödüllerini dün aldı. 

Sedat Devecioğlu ödülünü Özler’den aldı
Takımını geride kalan haftalarda lige iyi motive eden Sedat Devecioğlu, Girne Halk Evi maçına da takımını iyi hazırlayarak alınan galibiyetin mimarı oldu. Devecioğlu ödülünü İpekay direktörü Mehmet Özler’den aldı. 

Talat Dağer’e ödülünü Karşılı verdi
Sezona çok iyi başlayan başarılı savunmacı Talat Dağer, Cihangir deplasmanında takımı adına mücadelesiyle ön plan çıkan isim oldu. Talat’a ödülünü İpekay Market satış kanalı yöneticisi Yusuf Karşılı verdi.

Berk Şen ödülünü Berber’den aldı
Baf Ülkü Yurdu’nun genç yeteneği Berk Şen, Esentepe maçında verilen görevi en iyi şekilde yerine getirerek ön plana çıkan isim oldu. Berk ödülünü İpekay Eczane satış kanalı yöneticisi Cevdet Berber’den aldı.

Mustafa Öztugay’ın ödülünü Erdinç verdi 
Doğan Türk Birliği – Gençlik Gücü maçında doksan dakika boyunca yardımcıları ile uyumu oldukça iyiydi. Görev paylaşımındaki dengeyi ve saha içerisindeki verdiği kararlarla birlikte, oyuncularla olan diyaloğu da iyi koruyan Mustafa Öztugay, altıncı hafta karşılaşmasında başarılı bir maç yönetti. Öztugay yoğun işleri nedeniyle katılamadığı törende ödülünü babasına İpekay Satış ve Pazarlama Müdürü Ayten Erdinç verdi.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473