banner564

Başarılılar onurlandırıldı

Diyalog Gazetesi ile İpekay iş birliğinde organize edilen Nivea Men ödülleri verildi

Başarılılar onurlandırıldı
banner598

 Diyalog Gazetesi ile İpekay iş birliğinde organize edilen Nivea Men ödülleri dün düzenlenen törenle verildi. 

Diyalog Gazetesi Spor Servisi tarafından dokuzuncu haftanın antrenörü seçilen Yenicami antrenörü Özgü Bayraktar, haftanın futbolcusu seçilen Yenicami futbolcusu Hascan Kırmaz, haftanın genç yeteneği seçilen Göçmenköy U21 futbolcusu Fikret Yağcıoğlu ve haftanın hakemi seçilen Evren Karademir ödüllerini düzenlenen törende aldı. 

Özgü Bayraktar ödülünü Mehmet Özler’den aldı
Takımını son dönemlerde final maçlarına iyi hazırlayan Özgü Bayraktar, Cihangir maçına da takımını iyi hazırlayarak maçın kazanılmasında önemli rol üstlendi. Bayraktar’a ödülünü İpekay Direktörü Mehmet Özler verdi.

Hascan Kırmaz’a ödülünü Ünalmış verdi
Yenicami’nin yıldız ismi Hascan Cihangir galibiyetinde iyi ve başarılı performansını iki golle taçlandırarak maçın adamı oldu. Genç oyuncuya ödülünü Diyalog Gazetesi spor yazarı Beyzade Ünalmış verdi. 

Fikret Yağcıoğlu’na ödülünü Özler verdi
Göçmenköy’ün genç yıldızı Fikret Gençlik Gücü karşılaşmasında iyi performansı ile ön plana çıkan isim oldu. Fikret Yağcıoğlu ödülünü İpekay Direktörü Mehmet Özler’den aldı.
 
Evren Karademir ödülünü Özler’den aldı
Gönyeli -Baf Ülkü Yurdu karşılaşmasında doksan dakika boyunca yardımcıları ile uyumu oldukça iyiydi. Görev paylaşımındaki dengeyi ve saha içerisindeki verdiği kararlarla birlikte, oyuncularla olan diyaloğu da iyi koruyan Evren Karademir, dokuzuncu hafta karşılaşmasında başarılı bir maç yönetti. Karademir ödülünü İpekay Direktörü Mehmet Özler’den aldı. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474