banner564

Başarıyı paylaştılar

YDÜ Kadın Basketbol Takımı, Başbakan Özkan Yorgancıoğlu’nu ziyaret etti

Başarıyı paylaştılar
banner598
Başbakan Özkan Yorgancıoğlu, Türkiye’de Kadınlar Basketbol 1’inci Ligi’ne yükselen ve ülkeye dün gelen Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) Kadın Basketbol Takımı’nı kabul etti.
Başbakanlıkta bugün gerçekleşen kabulde, YDÜ Mütevelli Heyeti Başkanı Doç. Dr. İrfan Suat Günsel, YDÜ Mütevelli Heyeti Başkan Yardımcısı Murat Tüzünkan ile YDÜ Sağlık, Kültür ve Spor Dairesi Başkanı Yrd. Doç. Dr. Hakan Atamtürk’ün yanı sıra takımın idari ve teknik kadrosu da hazır bulundu.

Yorgancıoğlu: Bize bu konuda düşen görev olursa yapmaya hazırız
Kabuldeki konuşmasına tüm ekibi kutlamakla başlayan Başbakan Özkan Yorgancıoğlu, 250 bin nüfuslu bir ülkenin 70 milyonluk ülkede böyle bir başarıyla ulaşmış olmasının önemine dikkat çekti.
Spordaki başarının inanma, hedefi iyi gözetme ve iyi bir ruh birliğinden geçtiğini kaydeden Yorgancıoğlu, takımın başarısının 1’inci ligde de devamını diledi.

Günsel: Zor geçen bir yılı başarıyla ve mutlulukla tamamladık
YDÜ Mütevelli Heyeti Başkanı Doç. Dr. İrfan Suat Günsel, ise kabuldeki konuşmasında zor geçirdikleri bir yılı başarı ve mutlulukla tamamladıklarını kaydederek, dün Ercan Havaalanı’nda büyük bir kalabalık tarafından karşılandıklarını belirtti.
Günsel, “İnsanların yüzündeki tebessüm bize ne kadar doğru bir iş yaptığımızı ve büyük sularda da yüzebileceğimizi gösterdi” dedi.

Atamtürk: YDÜ ülke sporundaki çitayı yükseltti
YDÜ Sağlık, Kültür ve Spor Dairesi Başkanı Yrd. Doç. Dr. Hakan Atamtürk ise konuşmanda mutluluklarını Başbakan Yorgancıoğlu ile paylaşmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Spor kamuoyunda herkesin beklentileri ve hayal kırıklıkları olduğunu, böyle bir süreçten geçildiğini söyleyen Atamtürk, KKTC’nin maruz kaldığı ambargolara işret etti.

Güncelleme Tarihi: 06 Mayıs 2015, 08:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474