banner564

Karakolluk oldular

Ankara’da taksiciler yer kapma yüzünden birbirine girdi

Karakolluk oldular
banner598
   Ankara’da taksiciler yer kapma yüzünden tartıştı. Bir süre sonra tartışmanın kavgaya dönüştüğü olayda bazı taksiciler yaralandı. Kavga anı bir cep telefonu tarafında kaydedil.
   Olay  Konya yolu üzerinde bulunan Ufuk Üniversitesi Dr. Rıdvan Ege Araştırma ve Uygulama Hastanesi yanında meydana geldi. 
    İddiaya göre yer kavgası yüzünden tartıştı. Tartışma büyüyünce bir süre sonra kavgaya dönüştü. Kısa sürede bölgede bulunan diğer taksicilerin de katılmasıyla kavga daha da büyüdü. Polis ekiplerinin araya girmesiyle taraflar ancak ayrılabildi. Edinilen bilgiye göre kavgada bazı taksiciler de yaralandı ve yakın hastanelerde tedavi altına alındı. O esna da olay yerinde bulunan bir vatandaş olay anını cep telefonuna kaydetti. 
   Cep telefonuna yansıyan görüntüler de kalabalık taksici grubu birbiriyle kavga ediyor. Kavga devam ederken görüntü alan vatandaş da bir süre sonra taksicilerin hedefi oluyor. Yaralanan vatandaş olay yerin koşarak uzaklaşıyor. Polis, olaya karışan taksicileri gözaltına alarak konuyla ilgili inceleme başlattı.

Güncelleme Tarihi: 06 Mayıs 2015, 08:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473