banner564

Başkent’te buluşuyorlar

Kendi liginin az gol yiyen takımı ile bulunduğu ligin çok gol atan takımı kupada çeyrek final oynayacak

Başkent’te buluşuyorlar
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ

Pepsi Kıbrıs Kupası çeyrek finalinde buluşacak olan Yeni Boğaziçi ve Yalova takımları hazırlıklarını sürdürüyor. Süper ligin Doğu, Birinci ligin ise Batı temsilcisi olan iki takımın mücadelesinin buluşma adresi ise Başkent olarak belirlenirken, iki takımında yarı final görme isteği gözlerden kaçmadı. 

Davutoğlu: Kupayı zorlayacağız
Yalova Teknik Direktörü Gökmen Davutoğlu cumartesi oynayacakları çeyrek final öncesi verdiği demeçte, Yalova olarak ligde hedefleri doğrultusunda mücadele ettiklerini, ancak kupayı da sonuna kadar zorlayacaklarını belirtti. Gelinen noktada oyuncularında gördüğü öz güven ve istek sonrası kupaya asılmak istediklerini hatırlatan Davutoğlu, Yeni Boğaziçi karşısında iyi mücadele edip Yalova’nın adını yarı finale yazdırmak istediklerini aktardı. Rakipleri Yeni Boğaziçi’nin bulunduğu lig itibariyle kolay gol yemeyen bir kimliğe sahip olduğunu belirten Gökmen Davutoğlu, kendi takımlarının ise çok gol atan bir konumda olduğunu bu nedenle ilginç bir maçın kendilerini beklediğini vurguladı.

Taraftar hazır durumda
Yalova camiası ve taraftarının Yeni Boğaziçi maçına ilgi göstereceğini de belirten Teknik Direktör Gökmen Davutoğlu, camiada ligde olduğu gibi kupada yine kenetlenme olduğunu vurguladı. Yalova’nın kadro itibariyle geniş ve alternatifli oluşunun bu gibi durumlarda avantaj olduğunu belirten tecrübeli çalıştırıcı tüm imkânlarını kullanıp yola kupada devam edeceklerini belirtirken, 3 idmanla hazırlanacakları maç öncesi takımda eksik oyuncunun bulunmadığını sözlerine ekledi.

Kaçmaz: Kolay olmayacak
Yeni Boğaziçi Teknik Direktörü Gürsel Kaçmaz ise verdiği demeçte çoğu kesime göre maç öncesi favori göründüklerini ancak işin aslının böyle olmadığını belirtti. Kura çekimi sonrası Yalova ile eşleşme sonrası başka bir takımla eşleşmenin daha kolay olabileceğini belirten Kaçmaz, zor bir maçın hafta sonu kendilerini beklediğini vurguladı. Yalova’nın kendi liginde attığı fazla gol sayısı ile öne çıktığını bu nedenle zor bir maçın, koşan bir takıma karşı kendilerini beklediğini belirtti.

Hasta oyuncumuz var
Hafta başından itibaren hasta oyuncuların fazla oluşu nedeniyle istenilen idmanı yapamadıklarını aktaran Gürsel Kaçmaz, maç gününe kadar bu konumu ortadan kaldırmak istediklerini belirtti. Yeni Boğaziçi’nin tarihinde yarı final olmadığını belirten Kaçmaz, bunu gerçekleştirmekle beraber maçı kazanıp kalan lig maçları öncesi motivasyon anlamında ise iyi noktaya gelmek istediklerini belirtti. Keyifli bir karşılaşma adına ellerinden geleni yapacaklarını aktaran Gürsel Kaçmaz, iyi bir maç olması temennisinde bulundu.

Güncelleme Tarihi: 26 Mart 2015, 08:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474