banner564

Kritik toplantı

KTFF Yönetim Kurulu yarın dolacak olan 45 günlük süre sonunda izlenecek yolu yaptığı toplantılarla belirlemeye çalışıyor

Kritik toplantı
banner598
Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu genel kurulda alınan 45 günlük sürenin yarın tamamlanması sonrasında izlenecek yolu belirlemek için toplantı yaptı.
Önceki akşam adaya gelen KTFF danışmanı Jarome Champagne’nin de katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda izlenecek yol konusunda fikir alışverişi yapıldı. Uzun süren toplantı sonunda açıklama yapılmazken değerlendirmenin hafta sonu da devam edeceği ve pazartesi günü yapılacak basın toplantısıyla duyurulacağı belirtildi.

45 günlük süre yarın doluyor
10 Şubat tarihinde toplanan Futbol Federasyonu Genel Kurulu Futbolda devletin 45 gün içinde bir çözüm bulmaması durumunda KOP’a üyelik başvurusunda bulunulması konusunda KTFF’ye yetki vermişti.

TFF temsilciliği reddedildi
Serdar Denktaş’ın Türkiye Spor Bakanı ile yaptığı görüşmeler ve girişimler sonunda Türkiye Futbol Federasyonu KKTC’de temsilcilik açarak bu konuda çözüm bulma girişimleri ise KTFF’ye bilgi verilmemesi nedeniyle reddedilmişti.

Güncelleme Tarihi: 26 Mart 2015, 08:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473