banner564

Başman tepkili

Küçük Kaymaklı’nın başarılı futbolcuları Musa ve Çağrı, Uşakspor’a transfer olmak için bugün Türkiye’ye gidiyor

Başman tepkili
banner598
Küçük Kaymaklı’da Musa ve Çağrı  Uşakspor’a transfer olmak için bugün Türkiye’ye gidiyor. 
Her iki futbolcunun da TC kimlik işlemlerinin sonuçlandığı ve vatandaşlık işlemlerinin hallolmasından sonra Menejer Hasan Uğur Karal’ın devreye girmesi ile iki yıldız futbolcunun Uşakspor’a transferleri ile ilgili tüm pürüzler çözüldü ve Musa ile Çağrı bugün sabah uçağı ile Uşakspor yöneticileri ile görüşmek üzere adadan ayrılacaklar. 

Çağrıya sözleşme, Musa denenecek
Bugün yapılacak olan görüşmelerde her iki futbolcuya Musa’nın babası Mehmet Şanlıer ve Çağrı’nın babası Hüseyin Kral’da eşlik edecek ve sözleşme şartları görüşüldükten sonra her iki futbolcuda Uşakspor’a imza atıp yarın  başlayacak olan devre arası kampına katılmak üzere kafileye dahil edilecekler.  Uşakspor BAL 7.Grub’ta liderin 4 puan gerisinde 2.sırada bulunuyor.

Başman kapıları kapattı
Çağrı ve Musa’nın Uşakspor’a gidecek olmalarını Küçük Kaymaklı yönetimine bildirmesinden sonra futbol şube sorumlusu Buran Atakan futbolculara başarılar dilerken, Başkan Ali Başman bu transferlere büyük tepki göstererek Çağrı ve Musa’nın artık Küçük Kaymaklı forması giyemeyeceklerini ve  kulübün kapılarının bu iki futbolcuya kapandığını kendilerine bildirdiği öğrenildi. 

Güncelleme Tarihi: 01 Ocak 2015, 04:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474