banner564

Beklenen gün

Ligin final maçında buluşacak olan Tatlısu ve Yeşilova takımları, maç öncesi son hazırlıklarını bugün yapıyor

Beklenen gün
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ
K-Pet ikinci ligin, iki güçlü temsilcisi olan Tatlısu ve Alsancak Yeşilova takımları Pazar günü tam anlamıyla final maçına çıkıyor. Girne’nin iki güzide ekibi bir üst lige çıkmayı haftalar önce garantilemiş olsa da; sezonu kupa ile tamamlamak için son iki haftaya giriyor. Rakibi Alsancak Yeşilova’nın 6 puan önünde bulunan Tatlısu’ya beraberliğin bile yeterli olduğu günde, rakibi karşısında kazanmayı hedeflerken, Alsancak Yeşilova ise az olan şanslarını ligin son iki haftasına kadar sürdürmek istediklerini belirttiler. Uzun yıllar birlikte çalışan iki Teknik Adam Hüseyin Çağer ve Tayfun Kurtarıcıoğulları, dostluğun kazanması yönünde maç öncesi ortak görüşte bulundular.

Çağer: Hedefe yakınız
Tatlısu Teknik Direktörü Hüseyin Çağer Alsancak Yeşilova maçı öncesi verdiği demeçte, sezon başı koydukları hedefe artık oldukça yakın olduklarını bu nedenle bu işi hafta sonu kendi saha ve seyircileri önünde gerçekleştirmek istediklerini aktardı. Şampiyonluk adına son doksan dakikalarına çıkmak istediklerini aktaran Çağer, bunu bu hafta sonuçlandırmak istediklerine dikkat çekti. Beraberliğin kendilerine yeterli olduğu günde kazanmak istediklerine dikkat çeken Tatlısu Teknik Direktörü Hüseyin Çağer, şölen havasında geçecek olan karşılaşmada gülen taraf olmak istediklerini söyledi.

Herkes Pazar’ı bekliyor
Camia, taraftar ve oyuncu grubu olarak herkesin Pazar gününü beklediğini belirten Hüseyin Çağer, sezon başı koydukları hedefin ilki olan ligden terfiyi gerçekleştirdiklerini, sırada sadece şampiyonluğun kaldığını söyledi. Ligde kalan haftalara bakıldığında, sadece 2 mağlubiyetleri bulunduğunu, iki mağlubiyeti de Türkmenköy’e karşı yaşadıklarını aktaran Hüseyin Çağer, şu andan itibaren hata yapma şanslarının olmadığını belirtti. Bu nedenle Cumartesi takımı maç öncesi Oscar Otel’de kampa alacaklarını aktaran Hüseyin Çağer, maç günü saat 12:00 itibarı ile sahanın şölen hazırlığına başlayacağını aktardı. Takımda Alsancak Yeşilova maçı öncesi Hasan Özgür’ün sakatlığının bulunduğunu aktaran Çağer, Hasan Özgür’ün son durumunun maç günü netlik kazanacağını sözlerine ekledi.

Kurtarıcıoğulları: Az olsa bile şansımız var
Alsancak Yeşilova Teknik Direktörü Tayfun Kurtarıcıoğulları ise Tatlısu maçı öncesi verdiği demeçte, şampiyonluğun son iki maça kalmasından fazla iki Girne takımın bu noktada olmasına dikkat çekti. Şampiyonluk adına şanslarının az olmasına rağmen bunu avantaja çevirmek istediklerini aktaran tecrübeli çalıştırıcı, doğru işler yapıp öncelikle Pazar günü oynanacak olan karşılaşmada rakiplerini mağlup etmek istediklerini söyledi. Hüseyin Çağer ile uzun yıllar birlikte çalıştıklarını aktaran Tayfun Kurtarıcıoğulları, maçın iki camiaya yakışır şekilde geçmesi için Alsancak Yeşilova olarak mücadele edeceklerini belirtti.

Puan bırakmamalıyız
Pazar günü oynayacakları karşılaşmada rakiplerine beraberliğin bile yeterli olduğunu bu nedenle puan bırakmamak için mücadele etmek zorunda olduklarını söyleyen Alsancak Yeşilova Teknik Direktörü Tayfun Kurtarıcıoğluları, şampiyon olamamaları durumunda ise kendileri adına her hangi bir sıkıntının olmayacağını belirtti. Alsancak Yeşilova olarak bu noktaya büyük özveriler sonucu geldiklerini belirten tecrübeli çalıştırıcı, kendilerinin de artık birinci lige yükselen takım olduklarını söyledi. Tatlısu maçı öncesi takımda eksik veya cezalı oyuncu bulunmadığını belirten Kurtarıcıoğulları, camia olarak maça hazır olduklarını sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 22 Nisan 2016, 10:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474