banner564

Beklentilerimizin üzerinde bitirdik

Gençlerbirliği teknik direktörü Hasan Topaloğlu ilk devreyi hedefledikleri yerden daha iyi yerde bitirdiklerini vurguladı

Beklentilerimizin üzerinde bitirdik
banner598
K-Pet Süper Ligi’nin süpriz ekiplerinden Gençler Birliği’nde bir hafta süren Antalya kampı tamamlandı.
20 futbolcunun katılımı ile bir haftada 13 antrenman iki de hazırlık maçı yapma şansı yakalayan Gençler Birliği’nde takımın genç teknik adamı Hasan Topaloplu, ligin ilk devresini beklentilerin üzerinde bir noktada tamamladıklarını söyledi.

Bir bütün olduk
İskele Belediyesi ve yönetimin katkılarıyla Antalya’da bir haftalık kamp çalışması yaptıklarını söyleyen Topaloğlu, 20 kişilik futbolcu topluluğu ile bir bütün olma yönünde ciddi adımlar attıklarını ve kampın çok yararlı geçtiğini söyledi.
Ligin ikinci devresinde de ayni çıkışı sürdürüp zirveye renk katmak arzusunda olduklarını söyleyen Hasan Topaloğlu, yerli futbolcu ücretlerinin çok yüksek olmasından dolayı yerli transfer yapmayacaklarını söyledi.

Yabancı arayışımız sürüyor
Yabancı futbolcu konusuda araştırmaların sürdüğünü de söyleyen genç teknik adam, yurtdışından gelen bir yabancı ile Güney Kıbrıs’tan gelen bir futbolcuyu denemeye aldıklarını, Türkmenköy ile bugün yapacakları hazırlık maçı sonrasında iki futbolcu için karar vereceklerini kaydetti.
Ellerindeki kadroyla lige renk katıp genç futbolculara tecrübe kazandırmak olduğunu söyleyen Hasan Topaloğlu, mevcut kadronun korunması durumunda ilerleyen yıllarda şampiyonluk kovalayan bir takım yaratılabileceğini sözlerine ekledi. 

Güncelleme Tarihi: 20 Ocak 2016, 09:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473