banner564

Kaostan kurtulmalıyız

Ligin ilk devresini 11 puanla 11. sırada tamamlayan Türk Ocağı, ikinci devre için hazırlık içerisinde

Kaostan kurtulmalıyız
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ
Türk Ocağı Teknik Direktörü Rıza Erseven devre arası hazırlıkları kapsamında yaptığı değerlendirmede, oyuncu grubunun istekli oluşunun, ilerisi adına son derece önemli olduğunu belirtti. Oyuncu grubu üzerinde kötü bir tablonun bulunmadığını belirten Erseven, kaostan kurtulmak için herkesin mücadele edecek potansiyelde olduğunun altını çizdi. Devre arasında hazırlık maçlarına ağırlık verdiklerini belirten Rıza Erseven, kupada gidebilecekleri yere kadar yürüyeceklerinin altını çizdi.

Lig önceliğimizdir
“Ligi amaç, kupayı ise araç” olarak nitelendirdiklerini belirten Türk Ocağı Teknik Direktörü Rıza Erseven, öncelikli işlerinin ligde kalıcı olabilmek olduğunu belirtti. Gönyeli, Geçitkale, Yenicami maçları sonrası kupa ikinci ayağı ile lige giriş yapacaklarını hatırlatan Erseven, bulundukları kaos ortamından bir an önce kurtulmak istediklerine vurgu yaptı. Kupayı da bu noktada hedef göstermenin zorluğuna dikkat çeken Türk Ocağı Teknik Direktörü Rıza Erseven, tüm ağırlıklarının lig üzerine olacağını, kupada ise gidebilecekleri noktaya kadar gideceklerini vurguladı.

Yabancı belirsizliği sürüyor
Denenmek için ilk etapta gelen yabacı oyuncuların verimsiz olacağını aktaran Rıza Erseven, Peter’in geri geleceğini, Cedric konusunda ise belirsizlik olduğunu belirtti. Yerli transferde GAÜ – Çetinkaya oyuncusu Burak ile büyük ölçüde anlaşma sağlandığını belirten Erseven, Raif konusunda ise zemin yokladıklarını aktardı. Erseven, Sezer Yücel’in kardeşi Eser’i takıma dahil ettiklerini, Gençlik Gücü oyuncusu Mustafa İnanç ise kiralık olarak takıma dahil ettiklerini söyledi. Bayram ve Murat’a teklifler geldiğini ancak anlaşma sağlanmadığını da belirten Rıza Erseven, anlaşılmaması durumunda ise iki oyuncunun takımda kalacağını sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 20 Ocak 2016, 09:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474