banner564

Belegeler verildi

Güzelyurt Belediyesi tarafından düzenlenen “2014 Yüzme Kursları” tamamlandı

Belegeler verildi
banner598
23 Haziran-22 Ağustos  tarihleri arasında gerçekleşen Güzelyurt Belediyesi 2014 Yüzme Kursları tamamlandı. Kurslarını tamamlayan kursiyerlere 22 Ağustos Cuma günü saat 16.30’da Güzelyurt Otel’de düzenlenen törenle sertifikaları verildi. 
Sertifika törenine Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar, belediye meclis üyeleri kurs öğretmenleri, öğrencileri ve veliler katıldı.
Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar sertifika töreninde yaptığı konuşmada yüzme kursunun bu yıl 7.’sinin gerçekleştirildiğine dikkat çekerek, hem çocuklara hem de velilere kurslara gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti. Güzelyurt Belediyesi’nin gerçekleştirilen yüzme kurslarının çocukların ileriki yaşamlarında büyük fayda sağlayacağına işaret eden Özçınar, kurslara gösterilen ilginin her yıl artış gösterdiğini söyledi. 
Güzelyurt Belediyesi’nin bu yıl 7.’sini gerçekleştirdiği yüzme kurslarına 180 öğrenci kayıt oldu. 5-12 yaş gruplarına göre düzenlenen yüzme kurslarında dersler Mustafa Korkut, Cemal Aspava ve yardımcı eğitmenler denetiminde gerçekleştirildi. 
Kursa katılan kursiyerlere sertifika ve madalyaları Güzelyurt Otel’de yaş gruplarına göre organize edilen yüzme yarışları sonrası takdim edildi. 
Etkinlik eğitmen ve yardımcı eğitmenlere plaket takdiminin ardında sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 25 Ağustos 2014, 08:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473