banner564

Tabuta saklamışlar

Iğdır'da yol kontrolü yapan polis ekiplerinin durdurduğu kamyonette, 21 bin 800 paket kaçak sigara bulundu

Tabuta saklamışlar
banner598
Iğdır'da yol kontrolü yapan polis ekiplerinin durdurduğu kamyonetteki tabutların içinde 21 bin 800 paket kaçak sigara bulundu.
Alınan bilgiye göre, Tuzluca ilçesi girişinde yol kontrolü yapan Iğdır Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, A.Y'nin kullandığı kamyoneti durdurdu. 
Kamyonetin kasasında bulunan dört tabutların içini kontrol eden polis ekipleri, 21 bin 800 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirdi.
Yakalanan sigaraların piyasa değerinin yaklaşık 80 bin lira dolayında olduğu ve İstanbul'a götürülmek istenirken ele geçirildiği öğrenildi.
Olayla ilgili sürcü A.Y. gözaltına alınırken, Iğdır Emniyet Müdürü Yüksel Babal da olay yerine gelerek polislerden bilgi aldı. 

Güncelleme Tarihi: 25 Ağustos 2014, 08:58
YORUM EKLE
YORUMLAR
Turkish power
Turkish power - 2 yıl Önce

Ne hamaseti Annan planında 1963 den 1974e crans montanada 1974 darbesinde hamaseti kim yaptı enosis megalo idea diye kim zipladi bakınız sizin bakış açınız klasik ezik asimile kendini suçlayan kendini hor ve her zaman haksız gören klasik sark entel zihniyeti BM nin 5lisinin kendi çıkarlarına aykırı olan ama adil bir karari veto etmediğini gördünüz mü 2.dunya savaşı sonrası dünyayı istedikleri gibi dizayn etmeye çalışmak dışında ne yaptılar sizin 5 li dediğiniz dünyanın geri kalanını eski düzen sömürmeye çalışmaktan başka ne yapıyor tutup da BM den adil kararlar çıkıyormuş gibi dezenformasyon yapmayın sizin karşınızda cahil cuhela takımı yok önce objektif olup Batı'nın somurgecilik emperyalizm tarihini cuntalar askeri darbeler maceralarını okuyunuz sonra atıp tutarsınız

Hasan Nuri
Hasan Nuri - 2 yıl Önce

Sayın Turkish Power Bey
Kıbrıs’taki İngiliz Üslerinin konumu , İngiltere 1960 yılında kurulan Kıbrıs Cumhuriyetine Adanın %97 sini vermiştir Kıbrıs’ın %3 lük kısmını ingiltere toprağı olarak tutmaya devam edip onları askeri bölge olarak kullanmaktadır , bilginize sunarım.

Turkish power
Turkish power - 2 yıl Önce

0/0 3 u niye tutuyor babasının malimiydi orası Osmanlı Rus savaşında numaradan Rusların geri çekilmesi karşılığında kiralayıp üstüne cokmedimiydi üsleri Ortadoğu'ya demokrasi götürmek için mi elinde tutuyor

SIRADAKİ HABER

banner608

banner473