banner564

Binatlı’dan süper galibiyet 5-3

Toplam sekiz golün atıldığı karşılaşmada Binatlı, şampiyonluk mücadelesi veren GAÜ Çetinkaya’yı mağlup ederek yeni yıla mutlu girdi

Binatlı’dan süper galibiyet 5-3
banner598
YER: Bostancı Yakup Özorun Stadı
Hakemler: Serkan Şimşek-Kaan Koday-Ahmet Özkurtuluş
BİNATLI: Adnan-Ercan-Emek-Ayhan(Çağakan dk.36)-Sertaç-Kehinde-Kadir-Alexsandr(Abia dk.79)-Mehmet(Berkem Dk.60)-Abdullah-K.Uçaner
GAÜ ÇETİNKAYA: Ufuk-Hakan-Serkan-Zihni-Hasip(Erhan dk.67)-Sercan-Paulos(Ahmet Can dk.46)-Armond-Kağan-Emre( E.Sonay Dk.56)
GOLLER: Dk. 23, dk. 83 K.Uçaner, dk. 37 dk.60 Emek(Pen),dk. 69 Alexsandr(pen)(Binatlı) Dk. 16 Emre, dk. 72 Erhan, dk. 90 B.Eko(GAÜ Çetinkaya)
K.KART: Dk.37 Zihni Dk.69 Mehmet Ali Özgürgün(T.D)(GAÜ Çetinkaya)

Abdullah ZAİFOĞLU
 GAÜ Çetinkaya aldığı mağlubiyetle şampiyonluk yarışında bayağı geride kalırken yeni yıla da buruk girdi.
 16. dakikada gelişen GAÜ Çetinkaya atağında Ayhan önündeki topu uzaklaştıramayınca topu alan B.Eko son çizgiye kadar indi. Yaptığı güzel ortaya Emre aynı güzellikte bir kafa vuruşu yaparak GAÜ Çetinkaya’yı 1-0 öne geçirdi.
 23. dakikada Binatlı yarı alanından ileriye atılan uzun topta GAÜ Çetinkaya ceza alanı içinde Sekan topu ıskaladı. Bu topu alan K.Uçaner kaleciyi de geçtikten sonra topu ağlara yollayarak takımın beraberliği getiren golünü attı. 1-1
 30. dakikada GAÜ Çetinkaya’dan Kağan’ın sağdan ortasında Emre’nin kafa vuruşunda bu kez Adnan başarılıydı.
 34. dakikadaki atakta GAÜ Çetinkaya’dan Armond’un pasında kaleci ile karşı karşıya kalan Emre’nin vuruşunda top uzak direk dibinden auta gitti.
 37. dakikada gelişen Binatlı atağında rakip ceza alanı içinde kaleci Ufuk topa hatalı çıktı. Alexsandr kaleciyi de geçtikten sonra kaleye vurduğu topu Zihni’nin ellediği gerekçesiyle hakem penaltı noktasını gösterdi. Zihni bu pozisyonda kırmızı kart görüp oyun dışına gönderildi. Atışı kullanan Emek Binatlıyı 2-1 öne geçirdi.
 46. dakikada Emre’nin Binatlı ceza alanında yaptığı vuruşta kaleci Adnan topu ayakları ile uzaklaştırdı.
 48. dakikadaki Binatlı atağında K.Uçaner’in ceza alanı dışından vuruşunda top üst direkten dışarı gitti.
 60. dakikada Binatlı takımından K.Uçaner topla rakip ceza alanında Hasip’ten kurtulmak isterken Hasip’in topu ellemesi nedeniyle hakem bir kez daha penaltı noktasını gösterdi. Bu işin ustası Emek takımını 3-1 öne geçirdi.
 69. dakikada bu kez Binatlı’dan Alexsandr rakip futbolcu Serkan’ı geçmek isterken yerde kaldı. Bu pozisyonu yine penaltı ile değerlendiren hakem penaltı noktasını gösterdi. Bu kez penaltıyı Alexsandr kullandı ve skoru Binatlı adına 4-1 yapan golü attı.
 Bu pozisyona itiraz eden teknik adam Mehmet Ali Özgürgün oyun dışına gönderildi.
 72. dakikada gelişen GAÜ Çetinkaya atağında A.Can’ın kullandığı kornerde kaleci Ayhan topu elinden kaçırdı. Pozisyonu iyi takip eden Erhan topu filelere göndererek skoru 4-2 yapan golü attı.
 83. dakikadaki Binatlı atağında günün başarılı adamı emektar futbolcu K.Uçaner topu önce göğsü ile düzeltti sonra kaleye 25 metreden çok düzgün bir vuruşla topu filelere göndererek takımını 5-2 öne geçirdi. 
 90. dakikada GAÜ Çetinkaya’dan Kağan’ın kullandığı serbest vuruşta kale önünde topa iyi yükselen B.Eko kafa ile topu ağlarla buluşturdu ve maçın skorunu da belirlemiş oldu. 
Binatlı= 5 GAÜ Çetinkaya=3

Güncelleme Tarihi: 31 Aralık 2016, 09:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474