banner564

Bizimkiler şampiyonluğa koşuyor

Mustafa Yaşınses ile İbrahim Çıdamlı’yı barındıran Kastamonuspor en yakın rakibi Yeniamasyaspor’a 9 puan fark atarak liderliğini sürdürüyor

Bizimkiler şampiyonluğa koşuyor
banner598
Türkiye BAL Ligi 5. Grup’ta mücadele eden ve kadrosunda Mustafa Yaşınses ile İbrahim Çıdamlı’yı barındıran Kastamonuspor ligin bitimine 10 maç kala en yakın rakibi Yeniamasyaspor’a 9 puan fark yaparak liderliğini sürdürüyor. 
Mustafa Yaşınses 16 maçın 15’inde forma giydi ve rakip filelere 2 gol attı. Sergilediği performansla taraftarın sevgilisi olan Yaşınses, menajerlerinde gözdesi durumunda. İbrahim Çıdamlı ise yeni transfer olduğu Kastamonuspor’un geçen haftaki maçta lisansı yetişmediği için forma giyemediği ancak lisansın dün itibarı ile çıktığı ve bu haftaki deplasman maçında kadroya alınacağı ve oyunun gidişatına göre sahaya sürülebileceği öğrenildi.

Mustafa sakatlandı
Geçtiğimiz hafta sonu oynanan Sinopspor maçında dizinden sakatlanan Mustafa’nın durumu iyiye gidiyor. Dizinden sakatlanan yıldız oyuncunun MR’nın çekildiği ve dizindeki menüsküsünde zorlama olduğu tanısı konuldu. Tedavisine hemen başlanan yıldız oyuncuya hafta sonunda Güzelorduspor deplasmanındaki maçta forma giyebilmesi için yoğun bir tedavi programı uygulanıyor. 
Sakatlığı ile ilgili görüşlerini aldığımız yıldız oyuncu dizindeki sakatlığının MR sonuçlarına göre ciddi olmadığını ve tedavisinin devam ettiğini ve kendini iyi hissettiğini söyleyen Yaşınses, hafta sonu deplasmanda oynanacak olan Güzelorduspor maçında forma giyebileceğini ifade etti.

Güncelleme Tarihi: 05 Şubat 2015, 08:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473