banner564

Bruma Hollanda yolcusu

Galatasaray’ın Portekizli genç futbolcusuna PSV’den teklif yapıldı

Bruma Hollanda yolcusu
banner598
Geçtiğimiz sezon Real Sociedad'da kiralık olarak forma giyen ve yeniden Galatasaray'a dönen Portekizli genç futbolcu Bruma, hakkında çıkan transfer haberleriyle ilgili açıklamalarda bulundu.
Yeni sezon hazırlıkları kapsamında İsviçre'de bulunan Galatasaray'da, Linnes ve Bruma basın mensuplarıyla bir araya geldi.
Kamp dönemi hakkında konuşan Bruma, "Benim için de kamp dönemi çok iyi geçiyor. İlk maçta berabere kaldık, dünkü maç önemliydi güzel bir skor aldık. Yarın da önemli bir maçımız var. Genel olarak güzel bir kamp dönemi geçirdiğimizi söyleyebilirim. İki maçta kendimi daha iyi hissediyorum. İki maçta da çok iyi hissettim. Takım arkadaşlarımın da yardımıyla güzel bir performans sergilediğimi düşünüyorum" diye konuştu.

Bruma'dan transfer açıklaması

PSV'den gelen transfer teklifini doğrulayan Bruma, "PSV'den gelen teklif doğru. Benim de bilgim var. Sonuçta buradayım Galatasaray'ın oyuncusuyum. O kısım artık iki kulüp arasındaki konu. Kontratıma saygı duyuyorum. Bahsettiğimiz iki kulüp de Avrupa'nın en önemli kulüplerinden. İkisinde de herke oynamak ister. Şuan ben birinde oynuyorum zaten. PSV'nin bir teklifi var. İki kulüp oturup konuşacak. Benim amacım şuan futbolcu olarak maksimum seviyede performans gösterip normal hayatıma devam etmek. Ama bir anlaşma sağlanırsa o zaman konuşuruz" ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 19 Temmuz 2016, 11:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474