banner564

Bu maç kaçmaz

Türk Ocağı ve Esentepe takımları, bu haftaki karşılaşma için hazırlıklarına dün yaptıkları idmanlarla devam etti

Bu maç kaçmaz
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ
K-Pet Birinci Ligde Pazar günü Girne 20 Temmuz stadında tam anlamıyla nefeslerin tutulacağı bir gün olacak. Bir yanda kayıpsız yoluna devam eden lider Türk Ocağı diğer yanda ise geçen yılki performansının üzrine koyarak gelen Esentepe. Yedinci hafta karşılaşmasında puan mücadelesine çıkacak olan iki takımın Teknik Direktörleri maç öncesi oynanacak karşılaşma hakkında gazetemiz spor servisine demeç verdi.

Cemal Kır: Kayıpsız dönmek önemli olacak
Esentepe’nin başarılı çalıştırıcısı Cemal Kır Türk Ocağı maçı öncesi verdiği demeçte, zorlu bir periyota başlayacaklarını bunun ilkinin ise deplasmanda Türk Ocağı maçı olacağını aktardı. Yedinci hafta itibariyle Türk Ocağı’nın rakipleri olacağını belirten Cemal Kır, genel anlamda ise sadece Türk Ocağı’nın rakipleri olmadığını hatırlattı. İyi bir zemin ve iyi bir atmosferde mücadele etmek istediklerini de aktaran Esentepe Teknik Direktörü Cemal Kır, hafta arası tüm hazırlıklarını kayıp yaşamama anlamında yapacaklarını belirtti.

Zor bir sürece giriyoruz
Geçen hafta farklı kazanılan Akıncılar maçına da değinen Kır, alınan farklı galibiyeti açıkçası kendilerinin de beklemediğini belirtti. Erken gelen gol sonrası iyi bir mücadele sergilediklerini de belirten Cemal Kır, doksan dakikanın sonunda ise farklı bir skorun ortaya çıktığını vurguladı. Ocak maçı ile birlikte Göçmenköy, Değirmenlik ve Binatlı takımları ile zor bir sürece gireceklerini de hatırlatan başarılı çalıştırıcı, bu anlamda Ocak maçından kayıpsız dönmenin zor süreç öncesi oldukça önemli olacağını vurguladı. 

Alınacak puanlar bizi daha yukarıya çıkaracak
Ocak maçından alınacak olan puan yada puanlar sonrası iyi olan noktayı daha yukarı çekeceklerinin bilincinde olduklarına da değinen Kır, Ocak takımın artı ve eksilerini çok iyi bildiklerini hatırlattı. Türk Ocağı maçı öncesi Umar ve Deniz’in sakatlıklarının bulunduğunu belirten Kır, Deniz’in durumunun kritik olduğunu sözlerine ekledi.
 
Topaloğlu: Saygı duyulması gereken bir takım
Lider Türk Ocağı’nın başarılı Teknik Direktörü Hasan Topaloğlu ise Esentepe maçı öncesi yaptığı değerlendirmede, Esentepe’nin saygı duyulacak bir camia olduğunu, çok koşan iyi mücadele eden ve savaşan bir takım olduğunu vurguladı. Bu bağlamda zor olduğu kadar güzel bir maçın da kendilerini beklediğini belirten Hasan Topaloğlu, maçın zorluk derecesinin bilincinde olduklarını belirtti. Kendi saha ve seyircileri önünde oynayacakları karşılaşmayı kazanmak istediklerini belirten Türk Ocağı Teknik Direktörü Hasan Topaloğlu, kazanıp yola devam etmek için mücadele edeceklerini vurguladı.

Ayağımız yere basıyor
Kalan altı haftada iyi bir seri sonrası kayıpsız yola devam ettiklerinin sorulması üzerine ise demeç veren Türk Ocağı Teknik Direktörü Hasan Topaloğlu, ayaklarının yere bastığını ve olayın bilincinde olduklarını hatırlattı. 3 ve 4. Haftalarda bocalama süreci yaşadıklarını hatırlatan Topaloğlu sonrasında ise toparlandıklarını aktardı. Yaşanan şansızlıklara rağmen gelinen noktanın son derece sevindirici olduğunu da belirten Topaloğlu, bunun devam etmesinin de önemli olduğunu belirtti. 

Bu uygulamaya anlam veremedim
Yedinci hafta itibariyle birinci ligde iki maçın Cumartesi beş maçın ise Pazar olmasına değinen deneyimli çalıştırıcı, bugüne kadar yapılan bu uygulamalara anlam verenediğini bundan sonra ise vermenin mümkün olmadığını vurguladı. Sakat oyunculardan Nurcan ve Hüseyin Haşimoğlu’nun aralarına döndüğünü ancak hazır olmadıklarını, Murat ve Yunus’u ise iki haftaya kadar aralarında görmeyi hedeflediklerini sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 06 Kasım 2014, 08:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473