banner564

Selamsız’da şok baskın

Üsküdar’da gerçekleştirilen operasyonda, aralarında bir de çocuğun bulunduğu 33 kişi yakalandı

Selamsız’da şok baskın
banner598
İstanbul’un  Üsküdar ilçesi Selamsız semtinde sokakta uyuşturucu satan kişilere yönelik operasyonda, 33 şüpheli yakalandı. İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Selamsız'da sokakta uyuşturucu satan kişilerin yakalanması amacıyla 7 ay süren teknik takip ve istihbarat çalışması yaptı.
Çalışmanın ardından Özel Harekat ve Çevik Kuvvet şubelerine bağlı polislerin de katıldığı operasyonda, çok sayıda eve baskın düzenlendi. Polis helikopterinin de destek verdiği operasyonda, sokakta uyuşturucu sattıkları iddia edilen 33 kişi yakalandı. Polislerden kaçmak isterken 2. kattaki evinin balkonundan atlayan şüpheli Selçuk Ş'nin ayağı kırıldı. Şüpheli, hastanede ayağı alçıya alındıktan sonra emniyete getirildi. Şüpheliler arasında 11 yaşında bir çocuğun da bulunduğu bildirildi. Şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda, 70 gram kokain, 74 gram bonzai, 46 gram esrar, 19 mermi, 1 el bombası, 4 bin 60 paket kaçak sigara bulundu.
Uyuşturucu madde ele geçirilen bazı evlerin bulunduğu sokakların duvarlarında ''bonzaiye hayır'', ''bonzai içme'' yazılarının olduğu görüldü.
İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün Vatan Yerleşkesi'nde gözaltında tutulan 33 şüphelinin işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edilecekleri bildirildi.

Güncelleme Tarihi: 06 Kasım 2014, 09:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474