banner564

Burak için resmi teklif

Trabzonspor, Çin ekibi Beijing Guoan ile transfer görüşmelerine başladı

Burak için resmi teklif
banner598
Slovakya'da yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor'da Burak Yılmaz'ın transferi için Çin ekibi Beijing Guoan'a resmi teklifin sunulduğu öğrenildi.
Trabzonspor'un yurt dışı 2. etap kamp çalışmaları Slovakya'da sürüyor.
Teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde, Bratislava'nın Samorin Kasabası'ndaki kamp yapılan otelin sahasında gerçekleştirilen antrenmana izinli olan Hasan Batuhan Artarslan katılmadı. Bu futbolcunun akşam saatlerinde Slovakya'ya geleceği belirtildi.
Diğer futbolcuların katıldığı antrenmanda hafif sakatlığı bulunan Abdülkadir Ömür, takımdan ayrı koştu.
Bordo-mavili futbolcular, antrenmanda, ısınma hareketlerinin ardından yarı sahada iki takım halinde pas çalışması yaptı.

Slovak futbolcuların aileleri geldi
Trabzonspor'un Slovak futbolcuları Jan Durica ve Matus Bero'nun aileleri de bordo-mavili takımın kampına geldi. Bordo-mavili futbolcular, eşleri ve çocuklarıyla antrenman öncesi bir araya geldikten sonra çalışmaya çıktı. 

Sıcak hava 
Macaristan kampında serin havada çalışma fırsatı bulan Trabzonspor'un antrenmanında, sıcak hava futbolcuları zorladı. 30 derecinin üzerinde hava sıcaklıkları nedeniyle futbolcular, antrenman sonrasındaki saha kenarındaki soğuk suya girerek serinledi. Futbolcular, çalışma sırasında da sık sık su içti.

Art arda 2 maç
Macaristan kampındaki hazırlık maçında MTK Budapeşte'ye 2-1 yenilen Trabzonspor, Slovakya kampındaki ilk hazırlık maçına yarın çıkacak.
Bordo-mavililer, bugün Macaristan'ın ikinci lig ekiplerinden Dorogi FC ile TSİ 19.30'da karşı karşıya gelecek.
Karadeniz ekibi, yarın da yine Macaristan ikinci lig takımlarından Eto Györ ile hazırlık maçı oynayarak art arda 2 hazırlık karşılaşmasına çıkacak.

Güncelleme Tarihi: 21 Temmuz 2017, 11:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474