banner564

Perçinci: Tecrübeli kadromuz var

Resmi açılışı Ağustos ayında yapacak olan Gönyeli sıkı çalışıyor

Perçinci: Tecrübeli kadromuz var
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ
Mücadele edeceği Birinci Lig’de hedefi Süper Lig olarak belirleyen Gönyeli Emre Perçinci nezaretinde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Takımın çalışma temposundan memnun olduğunu aktaran Perçinci yabancı oyuncu konusunda çalışmalarının sürdüğünü söyledi.

Zor ve deplasmanı bol lig olacak
Ligin başlamasına uzun süre olmasına rağmen Diayalog Spor Servisine konuşan Emre Perçinci Gönyeli'nin hedefinin Süper Lig olduğunu, bu doğrultuda çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etti. Takımda tecrübeli oyuncu sayısının fazla olmasının kendileri adına avantaj olduğunu ve saha içerisinde işlerini kolaylaştıracağını düşündüğünü aktaran Perçinci resmi açılışın Ağustos ayı içerisinde olacağını ancak çalışılmaların aralıksız sürdüğünü söyledi. Yabancı oyuncu konusunda Stelos ile görüşmelerini yaptığını ve Pazar gününe kadar anlaşma sağlanamaması durumunda ise başka isime yöneleceklerini ifade etti. Görneç ve Çanakkale'nin BTM maçları sonrası adını birinci lige yazdıran takımlar olduğunu hatırlatan Gönyeli antrenörü Emre Perçinci, ligin yeni sezonda zor olması ile birlikte Doğu deplasmanının fazla oluşuna dikkat çekti.

Hedefimiz bellidir
Gönyeli camiasının büyük ve mazisi başarılarla dolu bir camia olduğunu aktaran Perçinci bu nedenle Gönyeli'yi yeniden süper lige döndürmek için kolların sıvandığını vurguladı. Yönetimin yapılması gereken herşeyi yaptığını aktaran Perçinci takıma yapılan takviyeler ve dahil edilecek isimler sonrası istedikleri ve hedefledikleri yere varacaklarına dikkat çekti. Çalışma ortamı,tempo ve oyuncuların uyumundan memnun olduğunu belirten Emre Perçinci daha güçlü ve iyi bir Gönyeli için çalıştıklarını sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 21 Temmuz 2017, 11:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473