banner564

Büyük başarı

Bosna Hersek’te sporcularımız iki ikincilik bir de üçüncülük elde etti

Büyük başarı
banner598
Cimnastikçilerimiz  Bosna Hersek’in Saray Bosna Kentinde düzenlenen Uluslararası Ritmik Cimnastik şampiyonasında iki ikincilik elde ederek büyük başarı elde ettiler.
Bu yıl 18 – 21 Eylül 2014 tarihlerinde dördüncüsü gerçekleştirilen şampiyonada Bosna Hersek, Bulgaristan, Portekiz, Rusya, İspanya, Polonya, Makedonya, İtalya, Hırvatistan, Sırbistan, Hollanda, Ukrayna , Japonya ve Slovenya’lı sporcularla mücadele eden KKTC Cimnastik Federasyonu sporcuları elde ettikleri başarılı sonuçlarla gurur kaynağımız oldular.
Minik sporcumuz 2009 doğumlu Sude Dönmez şampiyonanın en sempatik sporcusu seçilerek ödül almasının yanı sıra yarıştığı serbest seride  iyi performans yaparak ülkemize ikincilik madalyası kazandırırken,  bir diğer 2005 doğumlu sporcumuz İpek Bakro ise serbest seride kategorisinde yarışan on dört sporcuya fark atarak ikinci oldu ve ülkemize derece getirdi.
Sporcularımızdan 2001 doğumlu Laden Tezer yarıştığı Çember – Lobut – Kurdele aletlerinde iyi performans göstererek Kurdele aletinde genel klasmanda üçüncü gelerek kürsüye çıkan ve ülkemize madalya kazandıran bir diğer sporcumuz oldu.
2001 doğumlu diğer sporcularımız Deniz Kumbur  ve Esra Bakro Çember – Top – Lobut aletlerinde iyi performans yaparak gelecekteki yarışlar için ümit verdiler.
Uluslararası yarışı düzenleyen Bosna Hersek KKTC Cimnastik Federasyonu’na  ve Antrenör Lidya Sarak Alıcı’ya yetiştirdikleri  sporcuların  gösterdikleri performans için katılım belgesi ve plaket ile ödüllendirdi.
Cimnastik kafilesi şampiyonanın tamamlanmasının ardından önceki gün adaya döndü.

Güncelleme Tarihi: 25 Eylül 2014, 06:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474