banner564

Zor maç olacak

Cumartesi ligin ilk karşılaşmasında Doğan Türk Birliğini konuk edecek olan Serdarlı’da, Samory’nin sakatlığı moralleri bozdu

Zor maç olacak
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ
K-Pet Süper lig temsilcisi Serdarlı’nın yabancı oyuncusu Samory’de yan bağlarda yırtık tespit edildi. Dün çekilen MR sonrası teşhis konulan oyuncunun yaklaşık beş hafta sahalardan uzak kalacağı belirtildi. 

Samory’nin yokluğunda görev alabilecek oyuncular var
Serdarlı Teknik Direktörü Sedat Devecioğlu gazetemiz spor servisine verdiği demeçte, tam anlamıyla konunun talihsizlik olduğunu ancak Samory’nin yokluğunda yer alacak oyuncularına güvendiğini belirtti. Samory dışında kaptan Salih Küçükoğlu’nunda geçen yıldan kalan cezasının ligin ilk iki haftasında devam edecek olması Doğan Türk Birliği maçı öncesi Sedat Devecioğlu’nu revizyona sürükleyecek.

Hedefimiz belli
Serdarlı’nın başarılı çalıştırıcısı Sedat Devecioğlu, Doğan Türk Birliği maçı öncesi yaptığı değerlendirmede bu sezon play-out dışında kalmak istediklerini, bu nedenle lige galibiyetle başlamak zorunda olduklarını vurguladı. 

Zor bir maça çıkıyoruz
Doğan Türk Birliği’nin geçen yıl mevcut kadrosu ile sergilediği performansın her kes tarafından bilindiğini aktaran Devecioğlu, Cumartesi zor bir takımla ligin ilk maçına çıkacaklarını belirtti. Samory ve Salihin yokluğunda sahaya çıkacak olan isimlerin bu iki oyuncuyu aratmamak zorunda olduklarını da hatırlatan Devecioğlu, ligin ilk maçında saha ve seyircileri önünde yeni sezona galibiyetle başlamak istediklerini sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 25 Eylül 2014, 06:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473