banner564

Büyük hedefler için geldim

Bu sezon Büyük Erkekler Ligi’nde mücadele edecek olan Girne Üniversitesi’ne giden Arkan Arşehit, hedeflerini açıkladı

Büyük hedefler için geldim
banner598
Hamit SAKALLI
Mağusa Gelişim Akademisi (MGA)’nde önemli başarılara imza atan Arkan Arşehit, Girne Üniversitesi’ne gerçekleştirdiği transfer sonrasında açıklamalarda bulunarak, büyük hedefler doğrultusunda geldiğini ifade etti.

Hedefimiz final
Son yıllarda basketimizin yetiştirdiği başarılı koçlardan olan Arkan Arşehit, yaptığı açıklamalarda, tesislerin mükemmelliği ve ortaya konulan yüksek hedeflerden sonra Girne Üniversitesi’ne transfer olmayı kabul ettiğini söyledi. Arşehit, birkaç tecrübeli oyuncu ve gençlerden oluşan geleceğe yönelik bir takım kurarak final oynamayı hedeflediklerini belirtti. Arşehit ayrıca, Girne Üniversitesi olarak basketbola hizmet edecek yetenekli ve özel oyuncular yetiştirmek istediklerini de vurguladı. Arşehit, bu hedefleri gerçekleştirebilecekleri mükemmel basket atmosferini yaratan Girne Üniversitesi yönetimine de teşekkürlerini iletti.

En kısa zamanda hazırlıklara başlayacağız
Arkan Arşehit açıklamalarında takıma yapacakları transferleri en kısa zamanda tamamlayıp yaz aylarında bireysel gelişim antrenmanlarıyla yeni sezon hazırlıklarına başlamayı istediklerini ifade etti. 

MGA’dan ayrılmak zor oldu
Arkan Arşehit, açıklamalarında duygusal bir bağı olduğu MGA’dan ayrılmanın kendisi için çok zor olduğunu belirtirken, MGA’nın ailesi gibi olduğunu ve orada çok şey öğrendiğini ifade etti. Arşehit, MGA oyuncularıyla yıllardır beraber olduğunu ve birlikte büyüdüklerini ifade ederek, kendisine kattıkları için herkese tek tek teşekkür etti. Ayrıca, MGA’da yaşadığı başarılarda gösterdikleri özveri ve katkılardan dolayı velilere ve üzerinde çok büyük emekleri olan MGA camiası ile Hakan Arifoğlu’na da teşekkürü borç bildiğini ifade eden Arşehit, Arifoğlu’nun da MGA camiasına geri dönüp basketbola sahip çıkarak geçmişteki başarıların da üstüne çıkmasını dilediğini vurguladı.

Güncelleme Tarihi: 19 Mayıs 2016, 10:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474