banner564

Büyük ödül Sami Güneş’in

Le Chateau Lambousa Tavla Turnuvası çekişmeli geçti

Büyük ödül Sami Güneş’in
banner598
Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) kuruluşlarından Le Chateau Lambousa’nın halka açık olarak düzenlediği 10 bin TL ödüllü Tavla Turnuvası önceki gün yapıldı.
Capital Bank ana sponsorluğunda düzenlenen turnuvada birinci olan Sami Güneş 10 bin TL alırken, ikinci gelen Aytaç Ali Baklacı 5 bin TL, üçüncü gelen Feyzullah Dindar ise 2 bin 500 TL ödülün sahibi oldu.
Oldukça çekişmeli ve heyecanlı geçen turnuvada katılımcılara öğle yemeği, çocuklar için etkinlikler ve aile bireyleri için özel havuz etkinlikleri düzenlendi, ayrıca turnuvaya katılan aileler için 0-6 yaş arasındaki çocuklardan her hangi bir ücret alınmadı.
Turnuvayla ilgili olarak konuşan Chateau Lambousa Genel Müdür Yardımcısı Ufuk Çağa, düzenledikleri ilk turnuvanın oldukça heyecanlı ve neşeli geçtiğini belirterek önümüzdeki haftalarda daha yüksek katılımlı ve daha heyecanlı turnuvalara şahit olunacağını söyledi.
Chateau Lambousa yönetimi olarak Kıbrıs’ın sosyal yaşamına renk katan etkinlikleri tercih ettiklerini belirterek turnuvaya sponsor olarak destek veren Capital Bank’a teşekkür etti.
10 bin TL’lik birincilik ödülünü kazanan Sami Güneş, “Aytaç Ali Baklacı ile çekişmeli bir maçtan sonra 5-2’lik sonuçla ödülü kazandığım için çok mutluyum, bir sonraki turnuva için de iddialıyım” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 11 Ağustos 2015, 08:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473