banner564

Çağaloğlu dönemi başladı

Yeni teknik adamı ile ilk idmanına dün çıkan Gönyeli, Çetinkaya karşılaşmasına 3 idmanla hazırlanacak

Çağaloğlu dönemi başladı
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ
Mustafa Piro ile yolların ayrılmasından sonra göreve gelen Erol Çağaloğlu, takımı ile ilk idmanının dün saat 15:00’de gerçekleştirdi. İzinli oyuncular dışında 15 kişilik oyuncu grubuyla idman yapan Erol Çağaloğlu, oyuncularla yaptığı yarım saatlik görüşmenin ardından idmana start verdi.

Zor süreç başlıyor
Erol Çağaloğlu idman öncesi gazetemiz spor servisine verdiği demeçte, zor bir sürecin başladığını ve bu süreci el birliği ile en kolaya indirmek istediklerini belirtti. Kendisinin Gönyeli camiasına uzak bir isim olmadığının altını çizen Erol Çağaloğlu, tekrar burada olmaktan dolayı ise memnuniyetini dile getirdi. 

İlginç tesadüf
Çetinkaya maçı ile takımının başında dokuzuncu hafta karşılaşmasında ilk maçına çıkacağının sorulması üzerine ise demeç veren Gönyeli Teknik Direktörü Erol Çağaloğlu, Çetinkaya’dan ayrıldıktan sonra Gönyeli ile Çetinkaya’ya karşı Gönyeli’nin başında olmasının da ilginç olacağını vurguladı.

Son beş hafta, en az yara
Son beş haftada Çetinkaya, Bağcıl, Lefke, Doğan Türk Birliği ve Yenicami karşılaşmaları ile zor bir finişin kendilerini beklediğini belirten Gönyeli Teknik Direktörü Erol Çağaloğlu, en az yara ile puan yada puanlar toplamak amacıyla ligin ilk devresi adına kalan beş haftada mücadele edeceklerini belirtti. 

İyi mücadele eden takım
Gönyeli’nin bu sezon 4 maçını canlı izlediğini de belirten Çağaloğlu, iyi mücadele eden bir takım olduğunu ancak oyunu soğutma anlamında ciddi anlamda bir takım sıkıntıların oyuncular üzerinde mevcut olduğunu belirtti. Takımın genç koşan mücadele eden oyuncu grubuna sahip olduğunu ancak tecrübe anlamında ciddi sıkıntıların mevcut olduğunu da belirten Çağaloğlu zor bir sürece girdiklerini vurguladı.

Abilerle toplantı
İdman takım kaptanı Yusuf Palaz yanında tecrübeli iki isim Coşun ve Berhun ile özel görüşen Erol Çağaloğlu, mevcut sıkıntıları bire bir oyunculardan öğrenme fırsatı buldu. Sonrasında oyuncuları ile görüşen Erol Çağaloğlu, sahada akıttıkları terin ve verdikleri mücadelenin kalan haftalarda karşılığını alamadıklarını bundan sonra ise bunun üzerinde çalışacaklarını belirtti. Kalan haftalarda oyunun son bölümünde bir çok maçı kaybettiklerini de oyuncularına hatırlatan Erol Çağaloğlu, Çetinkaya maçı ile iyi bir Gönyeli’yi her kese izletmek istediklerini sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 19 Kasım 2014, 08:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473