banner564

Çamlık şampiyonlukları kutladı

Voleybol Yıldız Kızlar ve Rauf R. Denktaş Kupası’nda Voleybol büyük erkekler şampiyonu olan Çamlık önceki akşam doyasıya eğlendi

Çamlık şampiyonlukları kutladı
banner598
İSMET EZEL 

Gazimağusa Belediyesi’nin bünyesinde faaliyet gösteren ve başarılarıyla dikkat çeken  Çamlık Spor Kulübü Cennet Taverna’da düzenlediği yemekte hem takımlarının şampiyonluklarını kutladı hem de eğlendi.
Gecede açılış konuşmasını yapan Gazimağusa Belediyesi Çamlık Spor Kulübü Başkanı Dr.Haluk Harutoğlu 1981 yılında kurulan Çamlık Spor’un çok sayıda şampiyonluklara imza attığını, Gazimağusa Belediyesi’nin voleybol konusundaki talebin karşılanması için belediye bünyesinde yeniden hayat bulduğunu  söyledi. 

Plaketler verildi
Gazimağusa Belediyesi Meclis üyesi Ahmet Öztenay, gecenin sonunda merhum kurucu başkan Ersoy Birkan’ın eşine anı plaketi verdi. Geceye katılamayan Belediye Başkanı İsmail Arter’in adına meclis üyesi Ahmet Öztenay teşekkür plaketini aldı.Yine eski başkanlardan Özdinç Akdel’e de plaket verildi.Geceye katılamayan diğer eski başkanlar Mustafa Adaoğlu ve Erol Baki’ye ise plaketleri daha sonra takdim edilecek.


Fotoğraflar: Hüseyin ÇİÇEK

Güncelleme Tarihi: 03 Mart 2015, 08:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473