banner564

İstedik ama olmadı

Bağcıl Kulüp Başkanı Hasan Besim İbrahim Çıdamlı’yı kupa maçında oynatmak istediklerini ancak Çıdamlı’nın bunu kabul etmediğini kaydetti

İstedik ama olmadı
banner598
Hamit SAKALLI

Bostancı Bağcıl kulüp başkanı Hasan Besim, Bölgesel Amatör Lig 5. Grup’ta, 48 puanla lider durumda olan Kastamonuspor 1966 takımında oynayan İbrahim Çıdamlı’nın geçtiğimiz hafta adada olduğunu öğrendiklerini ve kupa karşılaşmasında sakat ve cezalı futbolcularının çokluğu nedeniyle bu futbolcuya bizzat kendisinin telefonla ulaşarak oynaması talebinde bulunduklarını söyledi. Hasan Besim, İbrahim Çıdamlı’ya bu teklifi yapmadan önce federasyona danışarak bu haklarının olduğunu öğrendiklerini ve bunun üzerine İbrahim Çıdamlı’ya teklifi yaptıklarını belirtti.

Çıdamlı risk almak istemedi
Hasan Besim, İbrahim Çıdamlı’nın tekliflerini Kastamonuspor’un şampiyonluğa oynadığı ve kendisinin böyle bir risk alarak herhangi bir sakatlık durumunda takımını yalnız bırakmak istemediğini belirterek reddettiğini ifade etti. Hasan Besim daha sonraki mücadeleler için İbrahim Çıdamlı’ya herhangi bir teklifte bulunmadıklarını ve zaten oyuncunun adadan ayrıldığını belirtirken, İbrahim Çıdamlı’nın geri dönmek istemesi halinde kapılarının açık olduğunu söyledi.

Futbolcuların kontrolü bizde değil
Hasan Besim açıklamalarında her türlü özveriyi göstererek transfer yaptıklarını, bonservis paralarını ve futbolcu maaşlarını ödediklerini fakat futbolcuların kontrollerinin kendilerinde olmadığını vurgulayarak, bu soruna bir çare bulunması gerektiğini söyledi.

Güncelleme Tarihi: 03 Mart 2015, 08:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474