banner564

Çanakkale şampiyon

İnönü Gençlik Merkezi (İGEM) tarafından organize edilen 3.Kadınlar Halı Saha Anı Turnuvası tamamlandı

Çanakkale şampiyon
banner598
İnönü Gençlik Merkezi (İGEM) tarafından organize edilen Kadınlar 3.Halı Saha Turnuvası 13-15 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşti. Turnuvada Gönyeli, Çanakkale, Mağusa Spor Akademisi ve Geçitkale Kadın Futbol takımları mücadele etti. Turnuvanın final maçında Çanakkale ile Gönyeli takımları karşı karşıya gelirken normal süresi 1-1 eşitlikle tamamlanan maçta Çanakkale penaltı atışları sonunda şampiyon oldu.

Mağusa Akademi 3.oldu
Yarı finalde Çanakkale’ye kaybeden Mağusa Spor Akademisi ile Gönyeli’ye kaybeden Geçitkale üçüncülük maçında karşı karşıya geldiler. Maçı takım kaptanı Fatoş’un kaydettiği tek golle 1-0 kazanan Mağusa Spor Akademisi turnuvada üçüncülüğü elde etti.

Şampiyon Çanakkale
Turnuvanın final maçı Çanakkale ile Gönyeli arasında oynandı. Kadınlar Ligi’nde şampiyonluğu son anda kaybeden Çanakkale, turnuvada şampiyonluğa penaltı atışları sonunda ulaştı. Başak’ın kaydettiği golle Gönyeli uzun süre karşılaşmayı 1-0 önde götürse de Dilek’in attığı gole engel olamayınca normal süre 1-1 eşitlikle tamamlandı.
Çanakkale kalecisi Şefika çok iyi bir performans sergilediği maçın penaltı atışlarında da 3 atışta gole izin vermedi ve kendi kullandığı atışı da gole çevirince Çanakkale şampiyonluğu elde etti.
Karşılaşmalar sonunda düzenlenen ödül töreninde tüm futbolculara madalya, takımlara katılım belgesi ve ilk üç takıma kupalar takdim edildi. Ödüller İGEM Başkanı Nazif Metay Zorlu ve diğer yetkililer tarafından verildi.

Güncelleme Tarihi: 17 Temmuz 2017, 10:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474